Mam nadzieje że w najnowszej części, pojawią się misje w Rosji, Chinach i Japoni. Wszystkie misje które toczyły się w tamtych klimatach, były dla mnie znakiem rozpoznawczym dla tej serii. Ach te czasy Hitman 2 silent assassin
Darzę tę serię szczególnym szacunkiem. Oby gra nie uległa uproszczeniu - bardzo cenię sobie mnogość rozwiązań, jak również pokaźny arsenał (z którego jednak i tak nie korzystam - staram się przejść każdą misję, jako "Silent Assassin"). Jak na razie jednak za wiele tutaj nie widzę. Czekam na jakiś szerszy gameplay.
|| Ryzen 7 5700 X3D | 32GB RAM | RTX 5070 Ti | Windows 10 Pro x64 ||
No i dla biednych konsolowców gierka była za trudna, to teraz zrobią z niej casualowe gówno. Hitman skończył się na Blood Money. Dziękuję dobranoc.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Super! hmm... Znowu bieganie między strażnikami rodem z Contracts? Nie, więcej! Teraz komputer zejdzie nam z drogi, gdy będziemy się skradać, a ostrzela nas dopiero, gdy przystawimy mu pukawkę do głowy! Fuck yeah, o takiej grze marzyłem.
|| Ryzen 7 5700 X3D | 32GB RAM | RTX 5070 Ti | Windows 10 Pro x64 ||
Nie wiem u kogo oni brali opinie, ale moi koledzy wszyscy grali w każdą cześć (kilku na konsolach) i dla żadnego nie była trudna. Mam nadzieje że te niby ich "SI" im dobrze wyjdzie to chodź trochę będzie można się po skradać. Chodź też boje się tych słów że chcą dodać dynamiki grze, jak ja to słyszę to już mi się wyobraża "Duke nuken"
Po tym trailerze zastanawiam się czy z nowej częsci hitmana nie wyjdzie coś pokroju splinter cell conviction w którym to zwiększono efekciarstwo w wyniku czego ucierpiały lubiane przez wielu elementy skradankowe. Tak jak w przypadku conviction tak i w tym przypadku twórcy chcą trafić ze swoim produktem do większego grona odbiorców przez co wywalą z nowego hitmana elementy które mogły by nie przypaść do gustu casualom. A że pewnie popadnie na elementy charakterystyczne i lubiane przez fanów to już co innego. Mam jednak nadzieję że tak nie będzie.
No i dla biednych konsolowców gierka była za trudna, to teraz zrobią z niej casualowe gówno. Hitman skończył się na Blood Money.
który de facto pojawił się również na XboX-a 360 nie wspominając o poprzednich częściach które (z wyjątkiem pierwszej) również pojawiły się na konsolach.
Ostatnio edytowany przez lukasz638 10 Cze 2011, 12:49, edytowano w sumie 2 razy