djcycu napisał(a):Idźcie w piź*ziec z taką grą... Lubiłem CoD ale po zagraniu w Ghosts poczułem się dziwnie. Rozumiem te innowacje ale jak na poziom który reprezentowali dawniej ta gra jest poniżej przeciętnej. W dodatku łatwizna że aż nudno.
Dwa dni po przejściu tej gry zagrałem sobie w Project IGI 2... Postanowiłem grać bez zapisów i restartów czyli w razie wykrycia grać dalej. Miło było sobie przypomnieć jakie kiedyś gry były wymagające. Ciekaw jestem który z dzisiejszych nieustraszonych gimbusów przeszedł by niejedną starą grę... Toć te dzisiejsze ani grama trudności nie posiadają.

China Lake - Wyprodukowana w 1968 czyli wtedy, kiedy kończy się Black Ops. Tej broni też nie powinno być
RC-XD - kolejna bzdura ze strony Treyarch. Jak dobrze wiemy, RC pasowałby idealnie do MW a nie BO, dlatego, że nikt nie będzie przewoził C4 w latach \'61-\'68 sterowanym zdalnie samochodzikiem. Takie rozwiązania zyskały sympatię wojskowych całkiem niedawno i są wykorzystywane tylko w sytuacjach kryzysowych, i nie chodzi tu tylko o samochodziki ale różnego rodzaju zdalnie sterowane roboty, które strzelają, rozpoznają itp. itd.
Hind znany również jako Mi-24

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości