Mam nowego ulubieńca T. K. Baha z Borderlands, co za sympatyczny świr, najlepsze jest to, kiedy ślepy jak kret mierzy do nas z dwururki. Kwintesencja borderlandsowej grafiki.
Ja wolę tego robocika, Kłapacza - przypomina mi pomieszanie R2D2, Wall-E i czachy Morte
Pijany listonosz ze świata modliszek Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę, Której nie ma i tak; Bo jest dziecko moje i sny atomowe, I myśli myśliwce co są odrzutowe - Ich huk - to dla mnie - znak.
Oj tak, Kłapacze są cudowne, najlepszy jest ten w ekranie wyboru gry, który tańczy, puszcza dymne bąki i na wszelkie sposoby zajmuje swoją osobą. Albo ten chamski, który jest niemiły, bo jego właściciel jest chuliganem w Rust Commons East, ale Ty jeszcze tam nie byłeś, więc dopiero go poznasz.
Tak, albo ten w Fyrestone co tańcuje i innych do tańca zaprasza Nieźli są kolesie, nie ma co.
Pijany listonosz ze świata modliszek Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę, Której nie ma i tak; Bo jest dziecko moje i sny atomowe, I myśli myśliwce co są odrzutowe - Ich huk - to dla mnie - znak.
Dzięki temu powala DLC do Borderlands, ten z Claptrapami w roli głównej (Robolution, czy jak to się zwało...) - ubaw po pachy, kiedy posłucha się co te durnie gadają
Sydney z Fallouta 3, z którą wykonuje się misję ze zdobyciem Deklaracji Niepodległości. Bystra i pyskata, przebiła u mnie nawet Cas z New Vegas, która byłą moją ulubioną kobietą z Fallouta.
No i jeszcze kochany, poczciwy Fawkes w przyciasnym żubranku, uwielbiam go.
Ciekawa jestem, jakich Wy macie ulubieńców w Falloutach, te gry są naszpikowane świetnymi postaciami.
Z F2 to ten gadający Szpon Śmierci co z nami wędruje. Z F3 - jak na razie to polubiłem tą całą zwariowaną ekipę ze "Statku Zeta" (kto grał ten wie) - totalny konglomerat zachowań, klimatów i osobowości.
Realkriss napisał(a): Ciekawa jestem, jakich Wy macie ulubieńców w Falloutach, te gry są naszpikowane świetnymi postaciami.
No napewno nie Moira Brown... Ja tam lubię Doc. Mitchella z NV i Wujka Leo z FO3. A i Joe Barbaro z Mafii II. Screeny wrzucę w najbliższej wolnej chwili bo teraz się zepsuli