LPKorn3324 napisał(a):niech panish zrobi bo ja nei mam ani czasu ani .ini nie chce mi sie specjalnei edytowac ;p a te testy z tej stronki to mozecie o (_!_) roztrzaskac tam praktycznie kazdy ma spelnione wymaganai a gra to zupelnei inna bajka.
A i posiadacze magicznej serii GF FX- pixel shader w tych kartach jest na tak niskim poziomie, ze odpalanie gry (obliviona) gdzie az leja sie shadery nie jest dobrym pomyslem

Touchdown napisał(a):Popieram. Dla mnie wszystkie benchmarki (3DMark itp.) to chybiony sposób testowania sprzetu. Test moze pokazywac, ze sprzet jest beee, a w grze moze spisywac sie calkiem dobrze... albo zupelnie odwrotnie. W sumie zawsze mozna sprawdzic, ale...
ponio11 napisał(a):Wlasnie ja bedziesz mial czas panish to mozesz sypnac jakimis screenami z gry z checia obejrzalbym roznice z hdr i bez niego na najnizszych ustawieniach i na takich jakie sa u ciebie rekomendowane

ponio11 napisał(a):Dzisiaj w koncu dorwalem obliviona od kumpla i lece z jezykiem na brodzie do chaty jak najszybciej .Boze zawalista gra zajefajnie wyglada polecam kazdemuJupi

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości