Counter Strike Stalker MOD

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Counter Strike Stalker MOD

Postprzez k0ch4n w 27 Sie 2010, 21:15

Tak se patrze... Tak se patrze.... I znalazłem coś interesującego od czego zacząłem grać w CS-a, wiem że ta gra nie należy do najlepszych ale ma swoich fanów ale... Ja jestem fanem bardziej stalkera więc zaparło na mnie taką wielką uwagę.

MOD do gry Counter-Strike, wprowadzający klimat i wygląd gry S.T.A.L.K.E.R. Gracz opowiada się po stronie Stalkerów lub przyłącza się do Bandytów. Do dyspozycji mamy całą gamę broni rodem ze Stalkera, np. zamiast G3 u terrorystów mamy SWD Dragunow u bandytów, zamiast snajperskiego karabinka Schmidt mamy Vintar BC, a zamiast AWP Magnum jest Gauss Gun.

Cechy wydania:
-Dodano nowe dźwięki.
-Improved GUI.
-Dodano podstawy montażu Professional Edition, udoskonalony system ładowania i tła.
-Dodano nowe efekty.
-Dodano kostiumy (CT - w egzoszkielet, T - w formie bandytów i konwencjonalnych w Czarnobylu).
-Zmiana silnika graficznego.
-Aktualizacja bazy danych.res
-300 map (ok. 10 map z botami retard)

SCREENY: http://i49.tinypic.com/6tlnwg.jpg

Download znajdźcie sobie sami tego pełno jest w internecie !
Image
Awatar użytkownika
k0ch4n
Stalker

Dołączenie: 24 Wrz 2009, 14:08
Ostatnio był: 03 Sie 2020, 21:01
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Counter Strike Stalker MOD

Postprzez adin w 28 Sie 2010, 21:53

Spotkałem się już z taką nakładką na cs 1.6 - według mnie wygląda nawet zachęcająco. Czy gdy nainstaluję ją sobie a następnie grając przez Steam nie będzie żadnych komplikacji?
Image
Awatar użytkownika
adin
Ekspert

Dołączenie: 14 Sty 2007, 01:58
Ostatnio był: 29 Lis 2024, 16:44
Kozaki: 32

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości