Gry post-apo i wymagania co do nich

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Gry post-apo i wymagania co do nich

Postprzez satan696 w 08 Sty 2011, 22:50

Mhmm uwazam ze warto by porozmawiac na temat gier post apo . O tym czy wam sie podobaja i jaka byla by wasza wymarzona gra post apo np :
Ja uwazam ze gier post apo jest malo w porownaniu przy fantasy( ble ;f) dla mnie wymarzona gra by dziala sie w europie wschodzniej , post komunistycznej.( ^^ takich to juz jest extra malo , umiem wymienic chyba max 5 )
Poziom technologiczny byl by mniej wiecej taki u konca zimnej wojny , ale mozna by dodac pare smaczkow jak tajna bron nazistow z czasow 2WS. Kilka frakcji w tym byla by czerwona armia(a raczej jej resztki) ^^. Jakies mutki , a flora byla by prawie nie zmieniona .
A co wy sadzicie o tych grach co sa i jak wyglada wasza wymarzona ?
Awatar użytkownika
satan696
Stalker

Dołączenie: 26 Gru 2010, 23:25
Ostatnio był: 23 Cze 2013, 17:37
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 2

Reklamy Google

Re: Gry post-apo i wymagania co do nich

Postprzez JONYK w 29 Sty 2011, 23:03

Polecam Fallout 3 ( Nev Vegas nie mam ) . Kupiłem ją trochę tak z przypadku ( chociaż tak na prawdę ja nie kupuje niczego z przypadku , i zastanawiałem się nad nią już wcześniej ) i naprawdę bardzo miło mnie zaskoczyła .
To dlaczego poczułem się mimo wszystko ( nie ma rosyjskiego ) jak w domu to
- wymagania planowania strategii gry - sam sobie wybierasz zdolności, udziwig , to czy częściej będziesz używał małych broni czy dużych ( specjalizacje )
- nie ma całych przedmiotów , chcesz mieć cały nie zacinający się karabin to najpierw sobie zdobądź co najmniej 2 egzemplarze ( na tym polega tu naprawa że z 2 robisz 1 ) , a później kogoś kto ci jeszcze to zrobi , oczywiście chyba że sam masz rozwinięty skill mechanika
- oraz to że każdy przedmiot w grze ma swoją cenę i możesz komuś sprzedać talerz , kubek , ołówek itp

Tak więc klimat może nie ten ale polecam ci Fallout-a
Image
Awatar użytkownika
JONYK
Stalker

Dołączenie: 01 Sty 2010, 18:28
Ostatnio był: 21 Cze 2016, 10:13
Miejscowość: OKOLICE OLSZTYNA
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 17

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości