Spiral Knight's

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Spiral Knight's

Postprzez k4r00 w 06 Sie 2011, 21:44

Jest to darmowa gra MMO RPG wypuszczona spod skrzydeł SEGI.
Sega proponuje grę pt. Spiral Knights, w którą możemy grać za darmo. Obudziłeś się w dziwnym, nieznanym świecie. Twój statek kosmiczny rozbił się, co gorsza, w ładowniach (w których przewoziłeś cenny sprzęt) jest pusto. Znalazłeś jednak schronienie w mieście Haven, gdzie rozpoczynasz swoją misję. Jako Spiral Knight musisz zejść głęboko w podziemia, do labiryntu zwanego The Clockworks. Ten ogromny kompleks napędza całą infrastrukturę tej planety. Zamieszkują go okropne kreautry. Czeka na Ciebie wspaniała przygoda, podczas której zejdziesz głęboko, do samego jądra planety.

Gra Spiral Knights jest pełna akcji. To szybka gra z elementami RPG z grafiką 3D. W pokonywaniu hord obcych pomogą nam inni gracze – w trybie kooperacji możemy przemierzać labirynty. Oprócz tego w grze znajdziecie mnóstwo eventów. Gra jest porównywana do Zeldy, Mythosa bądź Torchlight.

Grałem w nią do tej pory parę godzin, jednak wciągnęła mnie nieziemsko. Osobiście cukierkowa grafika mi w niczym nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, ma za zadanie wprowadzić gracza w ten szczególny klimacik. W grze najbardziej podoba mi się alchemia, receptury i oczywiście walka.

Gram obecnie przez Steama. Mój nick w grze to Hicapjumper. Zapraszam, bo naprawdę zabawa jest fajna :D

Na Steamie - http://store.steampowered.com/app/99900/
Suck the tears of my dick, you ugly mud-fuckers!
Awatar użytkownika
k4r00
Ekspert

Dołączenie: 30 Wrz 2010, 00:07
Ostatnio był: 02 Kwi 2015, 16:55
Miejscowość: Miasto prywatne
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 160

Reklamy Google

Re: Spiral Knight's

Postprzez Pawlowicz w 09 Sie 2011, 08:12

Bardzo ciekawe MMO w którym głównym celem [Dla mnie] jest zbieranie minerałów [Dropią z mobów] i wykorzystywać je w craftingu. Jako iż gra jest darmowa występują tam ,,doładowanie". Za prawdziwą forsę, można sobie ułatwić grę.
Image
Falloutowe Wojny Frakcji http://fallout.wojnyfrakcji.org/
Stalkerowe Wojny Frakcji http://www.stalker.wojnyfrakcji.org/
Awatar użytkownika
Pawlowicz
Stalker

Dołączenie: 03 Kwi 2010, 08:13
Ostatnio był: 07 Cze 2014, 18:24
Miejscowość: Zona
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 3

Re: Spiral Knight's

Postprzez 1920razor w 09 Sie 2011, 08:35

Oczywiście, gra mi bardzo przypadła do gustu: Dźwięk dobry, grafika też, ogólnie to jest wszystko dobrze, ale niestety przestałem grać tak po 20 godzinkach grania, dlaczego? Energii wystarczało mi na 10 wind, a potem czekanie 22 godziny, na naładowanie jej, tym bardziej, że moim znajomym ciągle udawało się znaleźć jakieś kryształki, które regenerowały energie, a mi nie. Po prostu, już sobie nie chciałem więcej nerwów zżerać. Nie licząc energii, to daje grze Mocne 8/10, z energią oczywiście 1/10 :/ Może jeszcze coś mi w środku pęknie, i zacznę na nowo w to grać.
P.S. Mój Nick w grze to: "Dupcia" :D :E
Image

1920razor
Wygnany z Zony

Dołączenie: 14 Sty 2010, 20:58
Ostatnio był: 27 Cze 2015, 14:35
Miejscowość: Siemianowice Śląskie
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 12

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość