S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Zaczne ten temat, bo drazni mnie cala ta gra.
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):OD razu zaznaczam, ze ngdy nie bylem fanem Quake, poniewaz UT jest o niebo lepszy...
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Ale postanowilem sprawdzic Q4 - jakie to, z czym to sie je, itp.Na co poszly te lata czekania.
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Silnik graficzny D3 nie wrózyl super gry - fakt, ma potencjal, ale jest jakby ociezaly, grajac w takiego Riddick'a czy FEAR czuje sie powiew swiezosci, a tu nic...
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Powrót do tematu - pierwsze wrazenie?Leee, chyba ktos mi w D3 podmienil troszke tekstury!Taka sama sceneria, dzialanie wszystkich drzwi, przelaczników...Dobra, mniejsza z tym, w koncu gram na high, moze sie rozkreci i graika podratuje ta gre.I tu znów niespodzianka...Grafika nie uratowala nic, a gra jest srednia.Zero zwrotów akcji, nowych pomyslów.Wszystko jak D3, tylko szybsze o 20%...Moja ocena? 5,5/10 Nigdy wiecej kitu!
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a): Czekam na UT '07!

RAF-11 napisał(a):Q4 jest to taki DOOM3 tylko troche lepiej wygladajacy ,nie wymaga od gracza myslenia a sluzy jako dobra rozrywka gra sie calkiem przyjemnie lecz tak naprawde to nic specjalnego.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości