Total Overdose PC
Hmm, gierka warta zakupu. Dla tych co lubią strzelanki typu Max Payne, Gta - coś w sam raz.
Kiedy pierwszy raz zagrałem demo, przeszedłem je jeszcze 5 razy, powiedziałem sobie ''muszę to mieć''. Gra na prawdę świetna, może nie realna, ale świetna. Muzyka, klimat, kombosy, ciekawe misje. Najgorsze jest tylko, że jest krótka i starcza na kilka dni (grania po 2h). Jeżeli chodzi o misje wątku głównego.
Filmik klik!
Demo Klik!
Screeny :

Tutaj kawałek recenzji, z jakiejś tam stronki.
Total Overdose jest grą mającą swoje wady i zalety, jednak ma ona swój specyficzny klimat, odmienny od innych produkcji, a także elementy które nie pojawiały się w innych tego typu produkcjach, co czyni gre na swój sposób odkrywczą

. Myślę, że tym osobą które lubią walkę w stylu Max'a Payne'a gra przypadnie do gustu. Akcja jest tutaj dużo bardziej dynamiczna i okraszona dobrym humorem. Gra jest troszeczke za krótka, ukończenie głównej lini fabularnej to około 20 misji, co starcza na weekend grania, ale są także zadania poboczne, które znacznie przedłużaja grę, jednak nie są one konieczne do jej ukończenia. Dla mnie jest to dobra gra akcji, jednak jeżeli szukasz czegoś, co zajmie ci więcej czasu, zmusi do wysilenia szarych komorek, możesz sie zawieść, co nie zmienia faktu, że Total Overdose wprowadza innowacje i jest grą dobrą.
Plusy:
+ humor (fabuła i sytuacje z gry) ;P
+ grywalność
+ muzyka
+ efektywne potyczki
Minusy:
- grafika
- pojazdy (fizyka jazdy)
- po dłuższym czasie może nużyć
Ocena ogólna: 7/10