Największy trolling w historii forum - DM:E

Konkursy, rankingi, ogłoszenia parafialne.

Moderator: Realkriss

Re: [Dima's Mod: Enhanced.]

Postprzez vintorez1 w 22 Lis 2009, 20:58

@Witcher, zapewne większość z czekających z niecierpliwością na wydanie moda jest bardzo zasmucona faktem że DM:E wyjdzie pod CoP. Jeśli chodzi o mnie to raczej bym wolał żeby mod wyszedł pod SoC. a i jeszcze jedno czy jeśli mod będzie do CoP to berdzie w nim arsenal mod i lokacje z SoC?
Image
Awatar użytkownika
vintorez1
Kot

Dołączenie: 11 Maj 2009, 16:57
Ostatnio był: 29 Gru 2024, 10:48
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez wiewiur551 w 22 Lis 2009, 21:13

Tak jak było juz mówione ze moda nie bedzie, a to ze na CoP ma wyjsc to kolejna sciema.
Awatar użytkownika
wiewiur551
Stalker

Dołączenie: 01 Paź 2009, 21:09
Ostatnio był: 13 Sty 2016, 04:27
Miejscowość: Katowice
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 5

Postprzez PrzemoC w 22 Lis 2009, 21:39

The Witcher napisał(a):2. DM: E zostaje przeniesione pod silnik CoPa.

Ja pie***le :facepalm:
wiewiur551 napisał(a):P.S. takie screeny i trailery to se moze... Zobacz jakie i ile jest od LA, ultimata, Narodnaya. To jest zacheta, a nie niedojrzaly zart.

A Ty zobacz, ile osób pracuje nad Soljanką czy LA, i jak zgrany jest to team. Poza tym
tam nie ma żadnych trailerów :P A chyba lepsze to, niż nic, no nie? Z resztą... Już się na ten temat
wypowiedziałem. Jak Ci się nie podoba - to już nie mój problem. :wink: Mam wystarczająco dużo
swoich.
wiewiur551 napisał(a):Tak jak było juz mówione ze moda nie bedzie, a to ze na CoP ma wyjsc to kolejna sciema.

Pożyjemy, zobaczymy... Mnie to już szczerze mówiąc od końca wakacji dynda i luźno majta
się na boki.
Aha i najważniejsza sprawa. Założę się, że Sendspace już usunęło pliki pre-alpchy,
ale mam ją gdzieś na płytce. Jak znajdę, a Dymitr się zgodzi, bo to jego dzieło, a swojego
moda już skończył, wrzucę wam na jakiś dobry serwer. Na pocieszenie.
Oczywiście musi się zgodzić, jak nie... to będziecie musieli się DM:F zadowolić.
"Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości." -Samuel Beckett
Ale, z drugiej strony, on to powiedział...
Awatar użytkownika
PrzemoC
Beta Tester

Dołączenie: 31 Sty 2009, 15:27
Ostatnio był: 19 Cze 2022, 12:45
Miejscowość: Everon
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: SIP-t M200
Kozaki: 13

Postprzez Kuballa44 w 23 Lis 2009, 18:30

Za namową, wrzucam. Wieczorkiem sie nudziło, to obrazkowo skomentowałem sytuacje. :P
http://img340.imageshack.us/img340/9210 ... 170226.jpg
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.
Awatar użytkownika
Kuballa44
Beta Tester

Dołączenie: 12 Wrz 2009, 08:21
Ostatnio był: 02 Gru 2025, 19:29
Miejscowość: Prawie że Koszalin.
Frakcja: Powinność
Kozaki: 297

Postprzez Tawarish Kozłow w 23 Lis 2009, 18:35

Weee wiem gdzie są schowane kalashnikovy w moim mieście :D nie dostane warna za dostarczenie broni?

Jednak tak :(
Ostatnio edytowany przez KoweK, 23 Lis 2009, 18:39, edytowano w sumie 1 raz
Chce OICW w wersji ASG AEG!

Jeśli też chesz taką replike wklej to do podpisu a może nasze modły zostaną wysłuchane!
Tawarish Kozłow
Stalker

Dołączenie: 28 Paź 2009, 15:05
Ostatnio był: 30 Kwi 2012, 16:51
Miejscowość: Prypiat
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 4

Postprzez wiewiur551 w 23 Lis 2009, 19:29

hehe dawaj wiecej takich historyjek hehe dobre sa/ P.S. przewidywana data premiery DM:E to 01.01.2013 - według kalendarza majów juz nas nie bedzie :D
Awatar użytkownika
wiewiur551
Stalker

Postprzez Bambosz107 w 23 Lis 2009, 19:57

Co za idiotyzm zęby wierzyć w takie brednie...
Go Go Power Rangers!!
Awatar użytkownika
Bambosz107
Legenda

Dołączenie: 10 Maj 2009, 21:50
Ostatnio był: 15 Lut 2026, 00:02
Miejscowość: Tarnów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 87

Postprzez Czaro w 24 Lis 2009, 11:59

Co za idiotyzm żeby pisać takie posty!

Krytykując i wyzywając Witchera nie przyśpieszycie premiery moda.
Aby ostudzić zgromadzenie temat zamykam - odblokuję jak autor będzie chciał coś dodać.
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Czaro
Weteran

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 18:34
Ostatnio był: 15 Mar 2018, 22:14
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 24

Postprzez The Witcher w 03 Gru 2009, 22:59

Gdy postanowiłem przenieść moda pod CoP chcieliście mnie zabić, na szczęście nikt nie mógł trafić do mojej wsi. xP Więc postanowiłem że DM: E wyjdzie, tak jak wcześniej planowałem pod ShoC.

Nie mam możliwości zamieszczenia żadnych screenów itp. więc napiszę kilka informacji które miały być zawarte w trailerze:

1. Grę rozpoczniemy w Podziemiach Agropromu, które będą się różnić od tych z vanilli.
2. Bohater będzie byłym członkiem powinności, już po kilku godzinach gry będziemy musieli wybrać czy wrócić do byłej frakcji (co nie będzie takie łatwe), dołączyć do wolności czy pozostać neutralnym.
3. Będzie 7 zakończeń - 2 po dołączeniu do powinności, tyle samo po wybraniu
ścieżki wolności i 3 jeśli zachowamy neutralność. Po 3 zakończeniach będziemy mogli kontynuować grę w trybie freeplay, zona będzie wyglądała inaczej, nasze decyzje podczas gry będą miały wpływ na jej ostateczne ukształtowanie. (np. pewna lokacja będzie dostępna w trybie freeplay tylko jeśli wykonamy niezbędne questy podczas gry, w innej lokacji może pojawić się kilka zniszczonych czołgów i oddział wojska itp.)

Więcej informacji zamieszczę niebawem. Być może w trailerze.
The Witcher
Legenda

Dołączenie: 31 Lip 2008, 09:03
Ostatnio był: 11 Gru 2025, 13:48
Ulubiona broń: --
Kozaki: 329

Postprzez wiewiur551 w 03 Gru 2009, 23:29

Robi sie ciekawie, ale jaka mamy pewnosc ze to nie FAKE? Kazdy sam sobie odpowie na te pytanie, trailer ma byc? Swietnie to moze szanse na nadzieje na moda wzrosna, data premiery wciaz nie znana, ale bede dobrej mysli.
Awatar użytkownika
wiewiur551
Stalker

Postprzez Michu w 04 Gru 2009, 00:07

Image

A tak poważniej to ciekawie, czekam na następne wieści co by się tutaj zbytnio nie podniecać.
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 16 Cze 2025, 18:27
Miejscowość: Jelenia Góra
Kozaki: 133

Postprzez The Witcher w 04 Gru 2009, 20:09

Dalej nie mogę i zapewne nie prędko będę mógł zemieścić skriny. Więc nakarmię Was kolejną porcją informacji, więcej za tydzień :wink:

- Będzie nowy bunkier naukowców, chroniony przez wojsko. Będziemy mięli do niego dostęp po przejściu ok 60% fabuły. Spytacie - "no i co ku*wa z tego!?" Ano to że będzie się różnił od tych z CoP i SoC, gdy tam dotrzecie będziecie pozytywnie zaskoczeni. :)
- W bazach stalkerów będą znani z CoP lekarze.
- Będzie 1 nowe, bardzo duże laboratorium, stare zostaną edytowane (np. w X18 będą 2 nowe poziomy)
- W każdej lokacji będzie kilkanaście, lub więcej zadań pobocznych zrobionych w taki sam sposób jak w CoP. Będzie można ukończyć je na różne sposoby.
- Legat napisał dzisiaj że olewam inne frakcje oprócz Powinności i Wolności. Otóż g prawda, jeśli nie dołączymy do żadnej z wyżej wymienionych frakcji będziemy mogli zakończyć fabułę współpracując z Wojskiem i naukowcami, lub najemnikami albo po prostu samemu. (co będzie najtrudniejsze ale doprowadzi do najzajefajniejszego zakończenia.
- Będziemy mięli okazję poruszać się T-72. :P
- ~ 40 zadań będzie dostępych tylko w trybie freeplay, jeśli po wykonaniu zadań będziemy chcieli zakończyć już grę nie myślcie że przyjdzie Wam to tak łatwo jak w CoP(rozmowa z przewodnikiem). :P
- Akcja będzie rozgrywać się 2 miesiące po wydarzeniach z CoP.
The Witcher
Legenda

Dołączenie: 31 Lip 2008, 09:03
Ostatnio był: 11 Gru 2025, 13:48
Ulubiona broń: --
Kozaki: 329

PoprzedniaNastępna

Powróć do Konkursy, rankingi, ogłoszenia parafialne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość