Problem z głośnikami logitech X-530

Naznaczony nie rozumiał tej wojny. Prawdą jednak było, że zbierała krwawe żniwo. Konsole czy PCty?

Problem z głośnikami logitech X-530

Postprzez Misterius w 14 Lut 2012, 11:35

Witam. Otóż wymienione w temacie głośniki odłączyłem od komputera(działały bez problemowo wcześniej) , po dniu podłączyłem je znowu i odkryłem że nie działają 2 przednie głośniki. Posprawdzałem kabelki , zresetowałem komputer. Ku memu zadowoleniu głośniki znowu zaczęły grać lecz... tylnie przestały. Znowu wyłączenie komputera , sprawdzanie kabelków , włączenie , to samo. I znowu. Tym razem zaczęły grać lecz przestał grać centralny i subwoofer jakoś tak cicho daje( zapomniałem dodać że w każdym wyżej wymienionym przypadku działał prawy głośnik , ale bardzoooo cicho.) Znowu reset i sprawdzanie kabelków , działa tylko przestały grać przednie boczne... Proszę pomóżcie. Aa , karta dźwiękowa to jakiś realtek , sterowniki aktualizowane przed chwilą , problem nie zniknął. System operacyjny Windows XP, ustawione w systemie że głośniki 5.1. A i jeszcze głośność systemowa jest jakby przyciszona , nic prawie nie słychać..(żeby nie było to oczywiście jest ustawiona na maximum).
----------------------------------------
Podłączyłem moje Z-313 i działają oba , tylko głośność jest shitowa... Mimo że ustawiona na max (systemowa) to ledwo co słychać..
Misterius
Kot

Dołączenie: 07 Maj 2011, 23:52
Ostatnio był: 19 Lut 2016, 13:48
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 11

Reklamy Google

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości