Problem z wyglądem XP

Naznaczony nie rozumiał tej wojny. Prawdą jednak było, że zbierała krwawe żniwo. Konsole czy PCty?

Re: Problem z wyglądem XP

Postprzez 1920razor w 05 Kwi 2013, 16:39

Nie, jakoś nikt mi grafiki nie ma pożyczyć, a kasy na zakup nowego komputera, czy nawet tylko grafiki nie mam. Najwyżej format mnie czeka, no trudno.
Image

1920razor
Wygnany z Zony

Dołączenie: 14 Sty 2010, 20:58
Ostatnio był: 27 Cze 2015, 14:35
Miejscowość: Siemianowice Śląskie
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 12

Reklamy Google

Postprzez Cromm Cruac w 05 Kwi 2013, 17:43

A kolorków sobie przypadkiem nie ustawiłeś w opcjach grafiki na czarno z czarnym tłem? Odpal XP-ka z trybie awaryjnym i zobacz czy nadal się tak dzieje.
Image

"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Dołączenie: 22 Sty 2010, 19:01
Ostatnio był: Wczoraj, 22:49
Miejscowość: Londyn / Bielsko-Biała
Kozaki: 1080

Postprzez Pangia w 05 Kwi 2013, 18:07

1920razor napisał(a):gdy chce wejść na internet, to też nie widzę niczego wszystko jest czarne

Utożsamiając "internet" z przeglądarką - nie jest to wina stylów Windowsa.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez 1920razor w 06 Kwi 2013, 14:59

Cromm Cruac napisał(a):A kolorków sobie przypadkiem nie ustawiłeś w opcjach grafiki na czarno z czarnym tłem? Odpal XP-ka z trybie awaryjnym i zobacz czy nadal się tak dzieje.

Nie, nie ustawiałem. A tu się przyznaje, mam zpiraconego windowsa, na którym tryb awaryjny nie działa, po prostu. :facepalm:
Image

1920razor
Wygnany z Zony

Postprzez Pangia w 06 Kwi 2013, 15:56

To nie wina pirata, tylko pewnie masz jakąś wersję WinXPHyperUltraLite albo inne takie gówno. Piracki Windows jest jak masturbacja - oficjalnie każdy to potępia, ale i tak wszyscy swoje wiedzą na ten temat ;)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez 1920razor w 07 Kwi 2013, 13:08

Ok, musiałem zmienić klawiaturę, bo na tej ci miałem nie działał f8 :facepalm: Włączyłem ten tryb awaryjny, w 4 bokach mam napis tryb awaryjny, ale nadal czarno D: Pakuje ten komputer i zanoszę do naprawy, bo już białej gorączki z nim dostaje. Serdecznie dziękuje Wam wszystkim za pomoc, ale chyba już nic mi nie pomoże.
Dobra, oddałem go do naprawy. Jak się okazuje, miałem na nim 10000000000000000 wirusów. Zostały usunięte, format zrobiony, system ostawiony na oryginalnym windowsie, a tu boom nadal wszystko czarne. Gościu mi powiedział, że jeszcze pomyśli, i jutro mam go odebrać. Temat do zamknięcia C:
III... Ponowny edit (Jakby ktokolwiek to czytał :facepalm: ) Komputer dziś przyszedł z naprawy. Okazało się, że partycje mi się kompletnie pomieszały, więc system załapał takiego małego że tak powiem "mind fuck'a". No ale już wszystko działa, mogę się szczycić oryginalnym windowsem XP, który działa :D Temat do zamknięcia, znowu C:
Image

1920razor
Wygnany z Zony

Poprzednia

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości