Routr Wi-Fi problem

Naznaczony nie rozumiał tej wojny. Prawdą jednak było, że zbierała krwawe żniwo. Konsole czy PCty?

Routr Wi-Fi problem

Postprzez dienonych w 02 Cze 2013, 11:25

Nie wiedziałem gdzie napisać więc piszę tu. Witam, mam router Cerberus P 6361 od firmy Pentagram (chyba dobrze napisałem). Mam problem, ponieważ komputer wrócił z naprawy, niby wszystko dobrze, więc zacząłem wgrywać anty wira itd. Przyszedł czas na podłączenie się do sieci. Wpisałem kod parę razy bo nie pamiętałem go dokładnie i po którymś razie pojawił się problem z połączeniem, bo gdy wpisałem dobry kod to wyskakiwała mi informacja, że limit czasu się wyczerpał. Jakoś tak pisało. Inne urządzenia działają na tym routerze bez problemów. Mój komputer też się łączy z innymi sieciami, tylko nie z moją -_- Próbowałem resetować router i nic... Nie pomogło. Co robić?
w lewo i w dół
Awatar użytkownika
dienonych
Tropiciel

Dołączenie: 16 Mar 2011, 13:04
Ostatnio był: 10 Wrz 2025, 20:09
Miejscowość: W DÓŁ...
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 78

Reklamy Google

Re: Routr Wi-Fi problem

Postprzez Gacek123 w 30 Lip 2013, 15:47

napisz na zapytaj onet =P znajdz płytke i zresetuj router a następnie zainstaluj z płytki nazwe i hasło :E
Gacek123
Kot

Dołączenie: 30 Lip 2013, 15:41
Ostatnio był: 17 Paź 2015, 19:02
Miejscowość: Stargard Szczeciński.
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: -3

Re: Routr Wi-Fi problem

Postprzez Snajper666 w 30 Lip 2013, 16:35

Zresetuj ruter do ustawień fabrycznych, przytrzymując przycisk reset na 10 sek. Podłącz się kablowo i w przeglądarce wpisz adres rutera np. 192.168.0.1, a następnie login i hasło np. login: admin, hasło: password, dane te powinny być podane pod spodem rutera. Jak już tam wejdziesz bardzo łatwo znajdziesz ustawienia wifi i sobie wszystko poustawiasz.
С.т.а.л.к.э.р. - S.T.A.L.K.E.R.
Image
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Snajper666
Stalker

Dołączenie: 04 Mar 2010, 01:14
Ostatnio był: 28 Sie 2015, 05:38
Miejscowość: SZCZECIN
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 16

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości