Aero2

Naznaczony nie rozumiał tej wojny. Prawdą jednak było, że zbierała krwawe żniwo. Konsole czy PCty?

Aero2

Postprzez Gospodziej w 20 Paź 2012, 13:47

Witam. Mam zamiar skorzystać na tablecie lub telefonie z darmowego internetu od Aero2. I w związku z tym mam dwa pytania. Czy ktoś z Was ma jakieś pozytywne lub negatywne doświadczenia z tą usługą. I czy modem Alcatel X230L jest kompatybilny z Aero2. Pozdrawiam.
Pisze człowiek, pisze, a po co pisze - nie wiadomo (Michał Zoszczenko 1895-1958)
Awatar użytkownika
Gospodziej
Kot

Dołączenie: 15 Sty 2012, 16:36
Ostatnio był: 31 Sty 2013, 17:42
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 5

Reklamy Google

Re: Aero2

Postprzez Kpuc w 20 Paź 2012, 14:49

Wszystko co tylko chcesz znajdziesz na blogu. By karta działała musisz spełnić dwie rzeczy, mieć urządzenie działające na paśmie 900MHz oraz w klasie 10tej, ale 8sma też działa, na razie.
Alcatel X230L - Teoretycznie nie, nie będzie działać, ponieważ jest w klasie 8smej, ale praktycznie powinno pójść.

Sam korzystam od kilku miesięcy, słucham radia internetowego w czasie podróżny do pracy i tym podobnych. Jest u mnie w mieście kilka takich miejsc, gdzie zasięg znika, choć na mapce cała Łódź jest w zasięgu. Podpinam telefon pod lapka i np. gadam przez Skype, jak masz telefon z symbianem/androidem to masz darmowe gadanie :D
Ja jestem z tej usługi zadowolony :) Minus był tylko jeden blokada TS11, ale odkąd mam nową kartę bez blokady to żadnych problemów nie mam.
Image

Za ten post Kpuc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive marcel.
Awatar użytkownika
Kpuc
Legenda

Dołączenie: 06 Paź 2010, 09:10
Ostatnio był: 22 Gru 2024, 23:44
Miejscowość: zona
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 285

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość