Jou, dzisiaj z moim kompem problem jest taki: Mianowicie z przodu mam 3 wejścia USB, 1 USB 2.0 i dwa USB 1.0, z tyłu 4 wejścia USB 1.0. Płyta główna GA-945GZM-S2 rev.2. I teraz tak z tyłu mam podpiętą klawiaturę i myszkę, z przodu w USB 2.0 (żeby net szybciej się ładował xD) mam adapter Sagema od Liveboxa i wszystko gra i buczy. Znaczy adapter nie działa pod żadnym USB 1.0 z przodu, natomiast z tyłu działa na każdym... No, ale do rzeczy gdy mam podłączone to co już wymieniłem i podłącze do portu USB 1.0 z przodu pendrive wtedy pamięć na nim straaasznie zamula (kopiowanie 1 mb zajmuje 30-40 sekund), a internet się rozłącza. Tak jakby USB padło. Kiedy odłączę adapter WiFi Sagema, wtedy pendrive działa z normalną prędkościa i wszystko ok. Niezależnie co podłącze, zawsze 2 urządzenia w portach z przodu = kaput usb (np. 2 pendrivy). No, a teraz jeszcze z tyłu podłączyłem kamerke... i przestał działać internet ("padło" usb 2.0 z przodu)

Zasilacz Tagan 500W
Co to może być? Also mam już nowego kompa złożonego... w zakładkach, na razie mnie nie stać na wymianę bebechów

| Ryzen 7 5700X (4.85GH) | Gigabyte B450 Gaming X | Arctic Liquid Freezer II 280mm | 40GB DDR4 RAM 3466MHz CL16| PowerColor RX 6700XT Hellhound 12GB GDDR6 (+Cooler Master ELV8) | Kingstone KC3000 2TB + Crucial BX500 1TB | Gigabyte Aorus Elite Platinum ATX 3.1 850W | Fractal North XL White (+Cooler Master Halo 2 120mm) | Windows 10 Pro x64