Witam. Mam na sprzedaż kartę graficzną GF 8500 GT od Gygabyte. Swojego czasu karta nawet nieźle się sprawowała. Stalker ShoC na wysokich z oświetleniem dynamicznym w 1024x768. Fallout 3 łądnie chodził na wysokich. Czyste niebo na statycznym. Ogólnie rzecz biorą karta głównie do obróbki grafiki, ale i pograć na niej można. Raz do kompa włożona, raz wyjęta. Nigdy jej nie próbowałem podkręcać, mimo pokaźnego radiatora (słaba płyta główna do oC). Karta dość cicha. 100% sprawna. Nie wystawiam na allegro ponieważ nie umiem. Sprzedaję z pełnym osprzętem oraz z oryginalnym pudełkiem. Jedynym jej nieprzeszkdzajacym defektem jest to, ze dość mocno trzeba wkręcić złącze od monitora bo kiedyś nie dokręciłem i jak jest słabo przykręcona to nie łączy. Po za tym jest w 100% sprawna.
Specyfikacja poniżej:
http://www.ceneo.pl/802931sZa kartę chcę 100 zł.Swego czasu dałem za nią 300 złociszy. Nie jest ona warta więcej. Mogę jeszcze ponegocjować. Karta leży mi na półce i tylko się kurzy.
PS. Jestem jej 1 właścicielem.
Natomiast jeżeli ktoś jest chętny za dodatkowe 30 zł dorzucę kość Goodram 1GB 667 Mhz. Kości nie negocjuję. Stałą cena 30 zł.