Jak dla mnie kombinezon Berill-5m. Nie jest on słaby ani super mocny jak egzoszkielet, po prostu idealny. Poza tym wygląda fajnie( zwłaszcza hełm M-12 Sfera) i ma niewygórowaną cenę. Jak dla mnie jest po prostu idealnym kombinezonem dla tych co nie chcą co chwila ginąć a także dla tych którzy nie chcą być Rambo w egzoszkielecie.
"Ci ludzie pustyni miotający meblami kuchennymi to prawdziwe sku*wysyny matki natury" - Opis Burerów.
Poprawka. Po Zewie Prypeci, z którego wyniosłem dobre wrażenie o tym pancerzu(Berill), w Cieniu opadła mi szczęka, gdy w Prypeci snork zabił mnie trzema kopniakami, mimo idealnego stanu. Mimo to Berill nie jest najgorszy.
"Ci ludzie pustyni miotający meblami kuchennymi to prawdziwe sku*wysyny matki natury" - Opis Burerów.
Mi tam najbardziej podobał się kombinezon SEVA. Jakotako chronił przed anomaliami i mutantami. Ale ogólnie z wyglądu mi się podoba
Miłośnik gier FPS. CS:GO, Battlefield(3&4), Call Of Duty (1&2). Przygode ze STALKERem zacząłem gdy wyszła pierwsza gra z tym tematem. Prywatnie Rozchwytywany gdzie tylko się da. Wystarczyło, że raz powiedziałem gdzie pracuję i teraz każdy prosi mnie o opinie księgowe.
Mój ulubiony kombinezon z SoC to strój najemnika staty dają radę , zanim poszedłem do Prypeci jeszcze w nim chodziłem nie był drogi więc go brałem i oczywiscie ten wygląd!