Po co zachwycac sie gra której jeszcze nie ma?

Miał już dość tego bezowocnego jazgotu i przepitych mord. Wyłączył transmisję z obrad sejmu.

Postprzez Organic Shadow w 26 Gru 2005, 15:10

Dokladnie. Gra to tylko gra i nigdy nie dostarczy Ci powiedzmy, ze wrazen, które to mozesz poznac dotykowo :P
Awatar użytkownika
Organic Shadow
Tropiciel

Dołączenie: 29 Lip 2005, 12:49
Ostatnio był: 07 Mar 2007, 23:15
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Touchdown w 26 Gru 2005, 18:49

Organic Shadow napisał(a):Dokladnie. Gra to tylko gra i nigdy nie dostarczy Ci powiedzmy, ze wrazen, które to mozesz poznac dotykowo :P

No cóz, przynajmniej narazie ;).
Awatar użytkownika
Touchdown
Retired

Dołączenie: 07 Maj 2005, 14:01
Ostatnio był: 29 Maj 2015, 17:06
Kozaki: 26

Postprzez Yagarn w 17 Sty 2006, 12:53

Mówiac o kobietach- hm, chyba nie trzeba zbyt wiele sie rozpisywac, wszyscy wiedza o co chodzi :P (a to a propos off-topa który sie utworzyl :D )

Czemu STALKER? Bo uwielbiam gry o ciezkim klimacie, trudne do zrozumienia, z elementami horroru... Wrraaghhh, nie moge sie doczekac momentu gdy ciemna noca, pod zachmurzonym niebem zobacze na skraju lasu opuszczona chatke... Wokól nieprzenikniona cisza... I ten dreszczyk starchu przemykajacy po plecach... Ahhhhh, uwielbiam to- juz samo pisanie o tym sprawia ze wlosy jeza sie na karku :)

Podsumowujac czekam na ta gre, bo zapowiada sie zmiatajacy klimat (HL2 pokochalem wlasnie za fabule i klimat panujacy w postapokaliptycznym swiecie. Pod innymi wzgledami ta gra czasem kulala)
-----------------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Yagarn!

- Jestes madrzejszy od Detrytusa- pocieszyl kolege Nobby.
- Tez sobie to powtarzam. Mówie: "Fred, cokolwiek sie stanie, jestes madrzejszy od Detrytusa". Potem mówie: "Fred... ale drozdze tez sa".
Awatar użytkownika
Yagarn
Kot

Dołączenie: 08 Sty 2006, 17:17
Ostatnio był: 16 Lip 2012, 12:46
Miejscowość: Nie pisze z nienacka bo to juz oklepane :P Wiec z P-kowa Tryb.
Kozaki: 1

Postprzez panish w 25 Sty 2006, 22:43

Yagarn napisał(a):Pod innymi wzgledami ta gra czasem kulala

'-_-

Ty, ten i tego! Co ty Yargan do cholery wygadujesz! Half-Life 2 byla gra mistrzowska, dopracowana do granic i, i, i... Byla po prostu dOsKoNaLa!_!_! Nic nie przebije tamtego Orwellowskiego klimatu. Mimika twarzy - miodzio, raz spojrzales i juz wiedziales co czuje dana postac. Fizyka? Tego chyba komentowac nie trzeba. Szczególowosc swiata? Bleh, takiego czegos w zyciu po zyciu nie widzialem. Half-Life 2 byla gra G-E-N-I-A-L-N-A. I kropka. Fabula trzymala w niepewnosci do konca gry. A samo zakonczenie godne bylo filmu (czy dodalem, ze Valve prowadzi rozmowy z Quentin'em Tarantino w sprawie ekranizacji Tej Gry?).

OK, slyszycie mnie wszyscy? NIC NIE PRZEBILO HALF-LIFE 2. I nie zanosi sie, aby w najblizszym czasie sytuacja ta ulegla zmianie.

PS Pozdrowienia dla Gabe Nowella. Wiem, ze to czytasz.

Tropiciel

Dołączenie: 07 Maj 2005, 16:36
Ostatnio był: 19 Lut 2018, 05:22
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Glock 17 w 25 Sty 2006, 23:15

nie obraz sie, ale jesli Stalker wyjdzie i bedzie chociaz w polowie tak dobry jak go sobie wyobrazam to HL2 bedzie przy nim nic nie znaczaca strzelanka
moze i ma fajny klimat i fabule, ale slowo "idealny" to stanowcza przesada
wyjmij Havoka i half life traci polowe zalet
HL2 kochalem przed premiera - ogladalem filmiki i nie moglem uwierzyc, ze to gra
jak na tamte czasy to byla fotorealistyczna grafika, i ta cala gadka o AI, ze to nie skrypty
i co ? okazalo sie, ze to klamstwa i nawet w finalnej wersji wszystko opiera sie na skryptach
na trailerach gra przypominala Stalkera pod wzgledem swobody poruszania sie, ze niby gracz ma wolna reke. Niestety tu równiez zawiedli moje oczekiwania , gra jest liniowa i mozna ja porównac do wielkiego korytarza. Valve nie spelnilo obietnic i dlatego jestem tak negatywnie nastawiony do tej gry ;)
poza tymi "drobnymi" wadami jest ok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
9x19mm

"Nie sztuką jest umrzeć, znacznie trudniej jest żyć!"
Awatar użytkownika
Glock 17
Stalker

Dołączenie: 24 Sty 2006, 23:59
Ostatnio był: 31 Sty 2008, 14:19
Miejscowość: Łapy

Postprzez panish w 25 Sty 2006, 23:26

Glock 17 - musisz sie jeszcze wiele nauczyc o psychologii "miejscowych" jezeli zalezy ci, aby czuc sie dobrze na tym forum. Kazdy moze miec kiedys "ten dzien" kiedy wszystkie wady zanikaja chocby nie wiem co sie dzialo.

Poza tym czytaj miedzy wierszami.

---------------------
-------------------------
---------------------

"Autor powyzszego teksu byl w zbyt dobrym humorze. xD"
Awatar użytkownika
panish
Tropiciel

Dołączenie: 07 Maj 2005, 16:36
Ostatnio był: 19 Lut 2018, 05:22
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Glock 17 w 26 Sty 2006, 00:00

nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi :wink:
ja i tak dobrze sie czuje na tym forum :P macie fajny layout i chyba lepszego forum o Stalkerze w Polsce nie ma

sugerujesz, ze wszyscy tutaj kochaja half life'a ?
ja mam inne poglady oraz prawo do ich wyrazania :twisted:
9x19mm

"Nie sztuką jest umrzeć, znacznie trudniej jest żyć!"
Awatar użytkownika
Glock 17
Stalker

Dołączenie: 24 Sty 2006, 23:59
Ostatnio był: 31 Sty 2008, 14:19
Miejscowość: Łapy

Postprzez Touchdown w 26 Sty 2006, 13:31

Chcialbym niesmialo zasugerowac powrót do tematu (doswiadczenie pokazuje, ze moze sie to zle skonczyc ;) )

DX > [dowolna gra] :twisted:
Awatar użytkownika
Touchdown
Retired

Dołączenie: 07 Maj 2005, 14:01
Ostatnio był: 29 Maj 2015, 17:06
Kozaki: 26

Poprzednia

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości