przez Wiewiórka69 w 13 Lut 2010, 14:18
Ja do Sidrowicza nic nie mam ale gość głównie myśli jak się wzbogacić, no ale ma za to łeb na karku i nie przegapi okazji do zarobku. Lecz moimi ulubionymi postaciami w SoC są bandyci, oto jedni z nich:
-Friar:Nosi rzadką broń w zonie obokana z podczepionym granatnikiem, Wszedł do strefy szukasz przygody, naśladując bohaterów popularnych komiksów z lat sześćdziesiątych. a pomimo zachowanych dwóch lat w Strefie już nikt nie traktuje go poważnie, co drażni go do końca, można go spotkać w dolinie mroku, instytucie agroprom lub w podziemiach agropromu.
-Pogrzebacz:Jeden z najniebezpieczniejszych bandytów w zonie, generał Waronin przywódca powinności może dać nam zadanie na zlikwidowanie tego gościa, oto jego krótki życiorys i opis charakteru jaki znalazłem na Stalker wiki:
Jest on okrutny, zły, nieczuły, samolubny, surowy tak właśnie mówią na niego stalkerzy. Nikt nie wiem kiedy i jak dostał się do strefy, inni stalkerzy a nawet bandyci obawiają się jego, nie ma przyjaciół, po prostu żyje w zonie bez przyszłości. Po jednym z licznych wypadów do centrum zony tracił prawie że całkowicie pamięć, nie pamięta skąd pochodzi, nie wie jak ma na imię, cierpi na bardzo częste zapomnienia. Może zapomnieć w ciągu godziny co w ostatnich chwilach robił i z kim się zadaje, często bierze wszystkich za wrogów i zabija, dlatego stalkerzy i sami bandyci omijają go. Można go spotkać w podziemiach agropromu.
To tyle, za resztą stalkerów nie przepadam, tak jak już wcześniej napisałem: dużo informacji znalazłem na Stalker Wiki.