Ulubiona postać

Miał już dość tego bezowocnego jazgotu i przepitych mord. Wyłączył transmisję z obrad sejmu.

Re: Ulubiona postać

Postprzez Wiewiórka69 w 13 Lut 2010, 14:18

Ja do Sidrowicza nic nie mam ale gość głównie myśli jak się wzbogacić, no ale ma za to łeb na karku i nie przegapi okazji do zarobku. Lecz moimi ulubionymi postaciami w SoC są bandyci, oto jedni z nich:
-Friar:Nosi rzadką broń w zonie obokana z podczepionym granatnikiem, Wszedł do strefy szukasz przygody, naśladując bohaterów popularnych komiksów z lat sześćdziesiątych. a pomimo zachowanych dwóch lat w Strefie już nikt nie traktuje go poważnie, co drażni go do końca, można go spotkać w dolinie mroku, instytucie agroprom lub w podziemiach agropromu.
-Pogrzebacz:Jeden z najniebezpieczniejszych bandytów w zonie, generał Waronin przywódca powinności może dać nam zadanie na zlikwidowanie tego gościa, oto jego krótki życiorys i opis charakteru jaki znalazłem na Stalker wiki:
Jest on okrutny, zły, nieczuły, samolubny, surowy tak właśnie mówią na niego stalkerzy. Nikt nie wiem kiedy i jak dostał się do strefy, inni stalkerzy a nawet bandyci obawiają się jego, nie ma przyjaciół, po prostu żyje w zonie bez przyszłości. Po jednym z licznych wypadów do centrum zony tracił prawie że całkowicie pamięć, nie pamięta skąd pochodzi, nie wie jak ma na imię, cierpi na bardzo częste zapomnienia. Może zapomnieć w ciągu godziny co w ostatnich chwilach robił i z kim się zadaje, często bierze wszystkich za wrogów i zabija, dlatego stalkerzy i sami bandyci omijają go. Można go spotkać w podziemiach agropromu.

To tyle, za resztą stalkerów nie przepadam, tak jak już wcześniej napisałem: dużo informacji znalazłem na Stalker Wiki.

Wiewiórka69
Wygnany z Zony

Dołączenie: 22 Sty 2010, 16:58
Ostatnio był: 19 Lip 2011, 21:39
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1

Reklamy Google

Postprzez Jaldd w 23 Lut 2010, 16:56

Ja najbardziej lubie wilka, nie wiem czemu jakoś tak mi zapadł w pamięć na początku gry, gościu, twardy miły przynajmniej dla mnie :) Potem się go jeszcze spotyka przed czerwnoym lasem, ale przeszedłem cień czarnobyla 5 razy i tylko raz spotkałem go żywego :D ta gra naprawdę żyje ;)
Żołnierz Wolności wysłany do Kordonu razem z Vańką Szybką Strzałą i Mietkiem Kulawą Nogą w celu werbowania nowych ludzi do frakcji.
Awatar użytkownika
Jaldd
Kot

Dołączenie: 30 Sty 2010, 16:30
Ostatnio był: 01 Paź 2012, 18:00
Miejscowość: Kordon
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: -6

Postprzez Agenak w 20 Mar 2010, 22:42

Striełok oczywiście, sądząc chociażby po moim awatarze :)
Niby taki bohater i zbawiciel ale fajny z niego chłop.
Lubię też Wilka, dlaczego?
Jest raczej spoko "opiekuję" się kotami i pilnuje bezpieczeństwa.
Fajny jest również barman ale cóż, ciężko stwierdzić jego charakter i aż cud że go polubiłem.
Jak pewno zauważyliście, wszyscy oni należą oni do frakcji "Wolnych Stalkerów", a to dlatego, że bardzo lubię to ugrupowanie.
Ostatnio edytowany przez Agenak, 02 Kwi 2010, 09:32, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Agenak
Kot

Dołączenie: 20 Mar 2010, 11:48
Ostatnio był: 04 Mar 2014, 10:28
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Postprzez Greyeeh w 20 Mar 2010, 22:57

Ja także lubię wilka, szkoda mi go było kiedy znalazłem jego trupa w magazynach wojskowych.
Zaś ulubiona postać... hmm... raczej Łukasz. Wyróżniał się jakoś spośród tych wszystkich anarchistów.
Awatar użytkownika
Greyeeh
Redaktor

Dołączenie: 29 Gru 2008, 21:08
Ostatnio był: 08 Sty 2014, 19:48
Miejscowość: Jaworzno
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 66

Postprzez STALKER98 w 23 Mar 2010, 20:13

Wilk... Spotkałem go , raz w Kordonie jak gdzieś szedł , w barze , w Magazynach i potem w Magazynach jako trupa... Ale ulubioną postacią... Hmmm... Generał Wornin(chociarz jest z "Powinności") spoko gościu ;d
Polyushko-pole, Polyushko, shiroko pole. Edut po polyu geroi , Ekh, sa Krasnoy Armii geroi! Devushki, glyante, Glyante na dorogu nashu. Vyetsya dalnyaya doroga, Ekh , da razveselaya doroga !
Awatar użytkownika
STALKER98
Stalker

Dołączenie: 08 Mar 2010, 23:27
Ostatnio był: 03 Lut 2011, 11:31
Miejscowość: Tyż z Kremla a co se bede żałować ;)
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 1

Postprzez Black Ghost w 24 Mar 2010, 17:18

Duch i barman są dość ciekawi )
Awatar użytkownika
Black Ghost
Kot

Dołączenie: 23 Mar 2010, 14:50
Ostatnio był: 26 Mar 2010, 13:31
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14

Ulubiona postać

Postprzez Pawlowicz w 03 Kwi 2010, 11:04

Moje ulubione postacie to Leśnik (bo jest stary i pamięta zonę przed wybuchem)
Ostatnio edytowany przez Pawlowicz, 18 Kwi 2010, 09:22, edytowano w sumie 1 raz
Image
Falloutowe Wojny Frakcji http://fallout.wojnyfrakcji.org/
Stalkerowe Wojny Frakcji http://www.stalker.wojnyfrakcji.org/
Awatar użytkownika
Pawlowicz
Stalker

Dołączenie: 03 Kwi 2010, 08:13
Ostatnio był: 07 Cze 2014, 18:24
Miejscowość: Zona
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 3

Postprzez Dirklan w 05 Kwi 2010, 14:40

Moją ulubioną postacią jest Sidrowicz pomaga nam od początku dzięki niemu mieliśmy szanse przeżyć w zonie, dał nam okazje do zarobku i nauczył podstawy życia stalkera
Image
Awatar użytkownika
Dirklan
Kot

Dołączenie: 05 Kwi 2010, 13:51
Ostatnio był: 10 Sie 2014, 10:03
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Vintar BC

Postprzez kalash w 05 Kwi 2010, 14:55

Pawlowicz napisał(a):Moje ulubione postacie to Leśnik (bo jest stary i pamięta zonę przed wybuchem) i Lebiediew bo jest spoko i od razu go polubiłem.

Tylko że tych postaci nie ma w SoC
Ale co ja się będę czepiał.

Moją ulubioną postacią jest Major Kuzniecow
Dlaczego?
Bo to jedyny wojskowy, który nie strzela do mnie jako pierwszy.
Oczywiście nawet jeśli chce, to nie daje mu tej szansy, jego kompanom też.
Awatar użytkownika
kalash
Stalker

Dołączenie: 09 Lip 2009, 19:59
Ostatnio był: 08 Maj 2020, 00:46
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 4

Postprzez El Diablo w 05 Kwi 2010, 20:55

Mi najbardziej do gustu przypadli: Wilk za fajne zadanka na rozgrzewkę po rozpoczęciu gry i w ogóle spoko gość, Sidor, no wiadomo, ciężko go nie lubić, taki "łysawy dobry wujek" :E No i pierwszy poważny zaopatrzeniowiec ;) Na koniec jeszcze Łukasz za to że dowodzi moją ulubioną frakcja :) A tak odchodząc od tematu to jak część ludzi zauważyła ciekawą postacią jest koleś z powinności który podnosi agresora swoim "Wynoś się z stąd stalkerze", no aż się prosi o kopa w zad! :E
Image
Awatar użytkownika
El Diablo
Tropiciel

Dołączenie: 09 Gru 2008, 22:17
Ostatnio był: 05 Paź 2021, 14:47
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 53

Postprzez WeteranMonolit w 17 Kwi 2010, 21:50

Woronin. Chociaż z Powinności, to jednak jest to "swój chłop". :P Głupią ma gadkę, co prawda ("Głuchy jesteś? Po co tu jesteś?") ale i tak jest w porządku. Lubię jeszcze Kła, choć mało co o nim wiadomo. Szkoda, że go Monolici ukatrupili, mógłby jeszcze przejść na NASZĄ stronę. :D
Awatar użytkownika
WeteranMonolit
Kot

Dołączenie: 15 Lut 2010, 19:22
Ostatnio był: 01 Kwi 2013, 21:15
Miejscowość: Pripiat
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: IL 86

Postprzez gosciu121 w 02 Maj 2010, 19:23

Moją ulubioną postacią jest żołnierz monolitu :), a taki unikalny NPC to Wilk, spoko jest, jakoś go polubiłem bo daje schronienie kotom
Awatar użytkownika
gosciu121
Stalker

Dołączenie: 07 Sty 2010, 21:32
Ostatnio był: 12 Wrz 2014, 08:46
Miejscowość: Чернобыльская АЭС
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 8

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość