Co do tej wersji demo to musze powiedzieć, że pomimo ustawień graficznych maxymalnych, grało się bez zcinek. To plus bo gra jest bardziej zoptymalizowana. Co do minusów to trudno się wypowiedzieć po zagraniu w tak mały wycinek gry. Ogólnie nie jestem jakoś strasznie zachwycony. Oczekiwałem więcej chociaż nie można zapominać, że to demo z przed prawie roku.
"Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony"
Witam was po dłuższej nieobecności Może to głupie pytanie ale jak mam zainstalować Clear Sky? Rozpakowuje dwie gamedaty ( db1 oraz db0 ) i chcę go uruchomić przez run_alife - wyświetla się ekran ładowania i nagle informacja o BugTrapie
Czy ja coś źle robie? Prosiłbym o pomoc
Jak dla mnie to gra jest genialna. Chowanie się w krzakach najbardziej mi się spodobało. Bez problemu zakradamy się teraz z nożem na bandytów - w porównaniu z SoC pasek słyszalności zapełnia się znacznie wolniej. Sporo nowych tekstur i modeli - budynki, ogniska, skrzynki itd. Lepsze dźwięki: słychać plusk wody gdy biegnie w niej mięsacz. Zrobiłem trochę screenów.
Oto one:
[URL=http://img237.imageshack.us/my.php?image=ssszef051708212140marshuk2.jpg] [/URL] Przepraszam, że tak brzydko się powklejało, ale nie wiem dlaczego tak się stało :/
Ostatnio edytowany przez Missile, 18 Maj 2008, 12:21, edytowano w sumie 1 raz
A ja wciąż nie potrafię go odpalić Obecnie wyskakuje mi błąd że nie ma płyty w napędzie, po walce z wyskakującym oknie pojawia się znów BugTrap Chyba nie jest mi pisane aby w niego teraz zagrać
"Niektórzy ludzie po prostu nie szukają logicznych korzyści, takich jak pieniądze. Nie sposób ich kupić, zastraszyć czy przekonać, nie sposób w ogóle z nimi negocjować. Niektórzy ludzie po prostu lubią patrzeć, jak świat wokół płonie."
Nie, bo w gamedata CS nie ma shaderów dla static light, jak chcesz możesz sprawdzić. Możesz też spróbować przerzucić shadery ze SOCH, ale wątpię żeby zadziałało.
Ustawcie detale na minimum, zmieńcie rozdziałke na 800x600 i uzyskacie na pewno wyższy fps. U mnie podczas walki jest ~30, więc to i tak nieźle na full dynamicu. Bez obaw o BugTrapy i inne pierdoły, śmiało można zmieniać te opcje. BTW Wkońcu wyedukowałtem jak włączyć tego CS...