przez fjk w 20 Maj 2008, 21:26
ja bym t owidział tak:
Wysypisko- stalkerzy (różni, ale małę grupki) wśród nich (nocą najczęściej bo za dnia pochowani) bandyci - też małe grupki
Agroprom- Instytut- Pełno armii + jeżdżące BRD'emy a pierwszy kompleks to coś dla najemników (ale też małę grupki a armia to "outposty")
Dolina Mroku, tam najrzadziej zaglądam, tam sporo mutantów (ale różnych i nie nawalone, żebyu jak painkiller albo serious sam nie wyglądało) i outpost armii i naukowców, okazjonalne patrole w BRDM'ach
Bar- tam jeszcze pusto, troche powinności i innych frakcji między sobą neutralnych, chociaż dal mnie bardziej hmmm cośjakby "centrum" czyli po trochu wszystkiego, w tym "black market" armii...
Dzicz- Mutanty, Clear Sky, najemnicy i armia oraz stalkerzy , wszystko w małych grupkach ( opróćz CS i armii)
Jantar- Naukowcy, najemnicy (naprawdę dobre ai, lepsze niż u innych i małe grupki) i armia (outposty)
Bagna- mieszanka ale głównie CS, patrole armii (w tym powietrzne ale to ogólnie wszędzie by być powinno)
Limansk- nie wiem, ale raczej Clear Sky i najemnicy (popieram)
Szpital- tu wszystko co możliwe (bez jaj, mieszanka) popieram ale z umiarem wiadomo... dobry materiał na bazę.
Czerwony las, pusto, głucho, co to będzie, co to będzie ;p ? Troszke (paru) przewijających się doświadczonych stalkerów i mutanty (tak jak wszędzie ale z umiarem)
Prypec- pusto, tylko mutanty, małe ilośc iofkors xP plus patrole policji, i snajper pointy na niektórych dachach... ot takie gdzie 2, 3 snajperów ...
Elektrownia- pusto, totalnie pusto, no chyba że fabuła na to pozwala. niekiedy wokół patrole, jakieś grupki naukowców + armia rzadko we wnątrz...
czyl ito co wyżej, tylko ciut "mniejsze grupki" tak by mi się to widziało...
We have our objectives... That's all.