Dziarsky napisał(a):ps. W tym demku z E3 zamiast tych niebieskich wojaków mam jakieś nienaturalnie powykręcane masy trzymające broń, ciekaw jestem dlaczego tak się u mnie dzieje. Oby full wersja nie miała takich jakiś przejściowych problemów.

joy_pl napisał(a):Ale mi się dzieje coś innego na początku wszystko chodzi ładnie, pięknie, płynnie a jak dojdę gdzieś dalej do tych szopek za bagnami zaczyna mi się trochę przycinać macie to samo?
joy_pl napisał(a):I osobiście denerwuje mnie jeszcze jedna rzecz podczas przeładowania obraz na dalszym planie się rozmazuje:/ (a czasami nawet taki przez chwile zostaje:()

Dziarsky napisał(a):joy_pl napisał(a):Ale mi się dzieje coś innego na początku wszystko chodzi ładnie, pięknie, płynnie a jak dojdę gdzieś dalej do tych szopek za bagnami zaczyna mi się trochę przycinać macie to samo?
Tak, czasem już do końca mam taki spadek fps do kilku. Ogólnie to mi to chodzi o 50% wolniej niż zwykły stalker.
Dziarsky napisał(a):joy_pl napisał(a):I osobiście denerwuje mnie jeszcze jedna rzecz podczas przeładowania obraz na dalszym planie się rozmazuje:/ (a czasami nawet taki przez chwile zostaje:()
Mi raz ten rozmaz na stałe zostawał i wtedy dopiero to się nie da grać.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość