Jak przenieść przedmioty?

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jak przenieść przedmioty?

Postprzez gylorm w 19 Paź 2013, 21:28

Macie jakiś sensowny sposób na przenoszenie przedmiotów/amunicji/pożywienia z plecaka do schowka? Wkurza mnie (w sumie to bardziej moją żonę) jak klikam setki razy żeby zrzucić 500 szt amunicji, 20 butelek wódki, 16 chlebków i 48 bandaży. Jaki sposób? Jakiś mały mod. Ogólnie nie gram na modach przyjmuję grę taką jaka jest, ale coś co ułatwi przenoszenie będzie bardzo pomocne.
gylorm
Kot

Dołączenie: 23 Lis 2008, 13:42
Ostatnio był: 14 Sie 2025, 01:37
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Jak przenieść przedmioty?

Postprzez Kpuc w 19 Paź 2013, 22:16

Ja się z takim modem nie spotkałem, mogę tobie za to polecić kupno myszy z 2 czy trój-naciśnięciem (10/20zł), bardzo się to przydaje w grach, droższe modele maja dodatkowo opcję wyboru ilości powtórzeń. Przykładowo zamiast naciskać 50 razy naciskasz tylko 10, a soft naciska/powtarza za ciebie 40 :)
Image

Za ten post Kpuc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive AgnArrShAU.
Awatar użytkownika
Kpuc
Legenda

Dołączenie: 06 Paź 2010, 09:10
Ostatnio był: 22 Gru 2024, 23:44
Miejscowość: zona
Frakcja: Czyste Niebo
Kozaki: 285

Postprzez mbetter95 w 22 Paź 2013, 11:47

Witam mam pewien problem mianowicie. Po instalacji gry i jej ,,zpaczowaniu'' wyskakuje mi blad ktory zamieszczam w zalaczniku. Czy moze mi ktos pomoc ??
We offer guaranteed success for My Braindumps with help of latest security+ certification and University of Arkansas Community College at Morrilton questions and the exams of ISM security Northwestern University
mbetter95
Kot

Dołączenie: 22 Paź 2013, 11:31
Ostatnio był: 31 Sie 2015, 11:27
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Combat Chaser
Kozaki: 0

Postprzez AgnArrShAU w 22 Paź 2013, 12:16

@Kpuc
Sam mam myszkę A4 Tech XGame V-Track F4 USB (A4TMYS41868) http://www.ceneo.pl/14965735 i w programie oscar do edycji makr przypisałem do jednego klawisza makro powtarzające w kółko kliknięcie lewego klawisza i używam w stalkerze, bardzo się przydaje do rozwiązania problemów w/w przez kolegę (świetnie się wypija wódkę hurtem np.:150 flaszek). Aczkolwiek przy tworzeniu takiego makra należy pamiętać o timingach pomiędzy kolejnymi wirtualnymi kliknięciami, jeżeli gra chodzi na 50fps to odstęp nie powinien być mniejszy niż 20ms ja sam używam przerw co 50-60ms wtedy jest to bardziej naturalne.
Awatar użytkownika
AgnArrShAU
Kot

Dołączenie: 16 Sie 2013, 09:50
Ostatnio był: 23 Cze 2014, 00:37
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 4

Postprzez Kpuc w 22 Paź 2013, 15:18

Również posiadam X7 tylko inny model, co do ustawień to trzeba sobie tworzyć profile do tego czego mają służyć :)

Image
Jedyny problem jaki widzę to dla mało doświadczonych to zrozumienie tego edytora, ale naszczacie to można eksportować więc zawsze ktoś taki może poprosić na forum o stworzenie gotowca :)
Image
Awatar użytkownika
Kpuc
Legenda

Dołączenie: 06 Paź 2010, 09:10
Ostatnio był: 22 Gru 2024, 23:44
Miejscowość: zona
Frakcja: Czyste Niebo
Kozaki: 285

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum