Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Bulldoga możesz znaleźć na magazynach wojskowych, m.in. w bazie wolności. Co do reszty wymienionych przez ciebie broni to nie jestem pewien, ale chyba nie.
Gizbarus napisał(a):Bulldoga możesz znaleźć na magazynach wojskowych, m.in. w bazie wolności.
Strona główna ‹ Czyste Niebo ‹ Pytania i odpowiedzi
Wiesz, że nie mogłem tego tak zostawić. Po prostu to wiesz.
Co do pytania: RPG-7 - u Pustelnika za 49999 rubli RG-6 - po przyłączeniu się do bandytów i zniszczeniu bazy stalkerów PKM - po przyłączeniu do Powinności i zniszczeniu bazy Wolności (jest szansa także w drugą stronę - zazwyczaj gdy jest zadanie na przejęcie bazy Powinności, to plącze się tam jeden czy dwóch egzokolesi z PKM-em) LUB po wzięciu zadania od byle jakiego stalkera w Czerwonym Lesie na odzyskanie czołgowego karabinu maszynowego (PKM bez możliwości ulepszenia, ale mający załadowane 2000 pestek i kolejne 2000 w rezerwie = ~37 kg wagi - zadanie jest jednak dość losowe)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji: