Frakcje

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Frakcje

Postprzez Szagart w 24 Lis 2013, 20:23

Siemka, mam pytanie do której frakcji najlepiej dołączyć i kiedy żeby nie zepsuć fabuły? Bo dolaczylem do Stalkerow, wybilem bandziorow i zablokowalem sobie misje od Jogi. Dalej jest Wolność i Powinność do której bardziej opłaca się dołączyć? Bo słyszałem że coś za dołączenie się dostaje. Oraz kiedy się dołączyć by nie zepsuć fabuły? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|| i7-9700K 5.00GHz | 16GB DDR4 RAM | Asus Strix RTX 2070 Super Advanced 8GB GDDR6 | Windows 10 x64 ||
Szagart
Ekspert

Dołączenie: 30 Paź 2013, 00:54
Ostatnio był: 05 Maj 2025, 21:35
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Reklamy Google

Re: Frakcje

Postprzez Pangia w 24 Lis 2013, 20:56

Najlepiej nie dołączać się w ogóle, a już na pewno nie do Wolności (w chacie koło Leśnika masz posterunek Powinności i lubi tam się pojawiać wtedy PKM-ista).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Szagart w 24 Lis 2013, 21:28

Pangia jak zwykle nieocenione odpowiedzi dzięki. Aha tak przy okazji da się znów dołączyć do Czystego Nieba?Bo jak idę do Kordonu to tracę przynależność. Co do frakcji to chyba nie mam wyboru bo kasy mi trzeba a handlarze mało płacą za wszystko... kalacha za 300 RU żenada.
|| i7-9700K 5.00GHz | 16GB DDR4 RAM | Asus Strix RTX 2070 Super Advanced 8GB GDDR6 | Windows 10 x64 ||
Szagart
Ekspert

Dołączenie: 30 Paź 2013, 00:54
Ostatnio był: 05 Maj 2025, 21:35
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Postprzez majorek22 w 24 Lis 2013, 21:34

Do Czystego Nieba dołączasz fabularnie, w określonych momentach. A jeśli chodzi o same frakcje, to nie opłaca się nigdzie dołączać w trakcie fabuły. Najlepiej poszukać moda z freeplay'em (w podstawce chyba nie ma, dawno w czyste CS nie grałem) i wtedy się pobawić.
Wilk Morski Klanu Espadre
Awatar użytkownika
majorek22
Stalker

Dołączenie: 28 Cze 2011, 15:37
Ostatnio był: 07 Cze 2014, 13:12
Miejscowość: Limańsk
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Postprzez Pangia w 24 Lis 2013, 22:38

Szagart napisał(a):Aha tak przy okazji da się znów dołączyć do Czystego Nieba?

Nie.
chyba nie mam wyboru bo kasy mi trzeba a handlarze mało płacą za wszystko

Sidorowicz skupuje artefakty najdrożej ze wszystkich, poza tym w Dolinie Mroku będziesz miał okazję do obłowienia się - po misjach z najemnikami tylko pochowaj do skrzynek bronie, które po nich zbierzesz, przytargaj gdzieś blisko przewodnika i zabierz się z tym wszystkim na Bagna. Gładko uzbierasz nawet 30000 rubli.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Szagart.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość