Doszczętne zniszczenie wroga

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Doszczętne zniszczenie wroga

Postprzez waste w 01 Wrz 2010, 15:52

Ja już kilkanaście razy zabiłem bandytów na wysypisku, są niezłym źródłem sprzętu bo ciągle przychodzą nowi. Z Agropromu przychodzą mimo wybicia ich obozu w tunelu. Gadam z dowódcami oddziałów w obozach na Wysypisku ale żaden nie chce mi dać misji na zajęcie kolejnych przyczółków (- W czym mogę pomóc? - Nie możesz). Doprowadziłem nawet do sytuacji w której nie było w ogóle bandytów na mapie, ale wyszedłem tylko na drogę główną i znów zajęli Skład... Chyba sobie odpuszczę.
(wersja pl 1.5.10, bez modów)

_(EDIT 6-września)_____________
Po setnym chyba razie jak atakowałem Skład zdarzyło się, że grupa stalkerów szła tam akurat z zamiarem jego odbicia. Sprzątnąłem bandytów, a stalkerzy zajęli pozycje w Składzie i już tam pozostali. Gram bardzo intensywnie, a dopiero teraz się zdecydowali wysłać tam oddział. Dziwne są ich decyzje.
waste
Kot

Dołączenie: 01 Wrz 2010, 15:15
Ostatnio był: 07 Sty 2014, 10:13
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Ashenmoor666 w 07 Wrz 2010, 15:56

widać na innych frontach im się uspokoiło i mogli oddelegować kilku ludzi do składu, tez tak miałem jak zrobiłem misje w czerwonym lesie i magazynach, wtedy łaskawie kilku chłopa tam się wybrało, tylko w moim przypadku stalkerzy trzymali tez wejście do wysypiska na południu oraz południowe wejście na agroprom a bandyci liczebnie praktycznie nie istnieli
"I didn't come to play. I came to win."
Awatar użytkownika
Ashenmoor666
Stalker

Dołączenie: 17 Lut 2010, 10:06
Ostatnio był: 21 Gru 2016, 17:44
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 9

Postprzez 1996Demianos w 02 Sty 2014, 00:39

ja mam podobny problem z powinnoscia

zniszczylem im wszystkie oddzialy, przejalem kazdy punkt kontrolny, przyczolek no i baze oczywiscie

wszedzie sa zolnierze wolnosci ale pomimo to te sku**iele z powinnosci jakims cudem nadal odradzaja sie w bazie pomimo ze ta jest juz moja ;p

da sie ich zniszczyc na dobre czy jest to niemozliwe ?

Sniper_TomSon napisał(a):Ludzie! Da się wybić Powinność do zera! Jak zdobędzie się już ich bazę zewnętrzną (tzn. wszystko poza tym budynkiem dużym), to trzeba się pofatygować do jakiegoś dowódcy i wziąć misję (bodajże Zdobądź: południowe wejście, jakoś tak, bo nie pamiętam dokładnie, było to z rok temu). Wtedy Powinność się już nie odrodzi w swojej bazie.

Bambosz107 nie odchodź z Wolności! Chodź, to Cię Gandzia przytuli, da wódkę i znowu ruszysz do boju!

nawet jak wezmiesz misje z zajeciem poludniowego wejscia to i tak jak wolnosciowcy zrobia czystke w budynku to wychodza pozniej z niego jakby nigdy nic i po pewnym czasie powinnosc znowu sie tam odradza i znowu jest ta misja i tak w kolko...

Uwagi moderatora:

Nie pisz posta pod postem.
Najemnicy złapali stalkera
Wzięli go za nogi wsadzili głową do studni potrzymali trochę w wodzie i pytają
- Artefakty? Pieniądze?
a on na to:
- Nie
To wsadzają go znowu i znów
- Artefakty? Pieniądze?
a on na to:
- Nie
i go znowu do wody i pytają
- Artefakty? Pieniądze?
a on na to:
Słuchajcie chłopaki albo zanurzcie mnie głębiej albo trzymajcie dłużej.
Woda kurna brudna jak ja tam mam cos dojrzeć.
Awatar użytkownika
1996Demianos
Kot

Dołączenie: 08 Kwi 2013, 22:02
Ostatnio był: 15 Wrz 2015, 20:32
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 1

Postprzez MajorDiegtiarov w 02 Sty 2014, 17:55

ja raz tez wytuklem bandytów ze nigdzie ich nie było ale jak już grałem kolejny raz to już mi się to nie udawało bo jak wracałem po nagrodę bo bazę zawsze na koniec brałem to od razu po przejściu do kordonu (już nie pamiętam kto bo CS przeszedłem tylko dwa razy bo nie specjalnie mi się podobał) ze bandyci zajęli wysypisko
Awatar użytkownika
MajorDiegtiarov
Tropiciel

Dołączenie: 09 Wrz 2013, 21:50
Ostatnio był: 08 Lut 2026, 15:48
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 38

Postprzez Szagart w 02 Sty 2014, 18:38

Mi też udało się zniszczyć Bandytów do końca, ale respili się lecz gdy przechodziłem 2 raz to chyba wojny mi się 'naprawily' gdyż podczas 1 podejścia respili się w nieskończoność lecz wybilem ich do 0 i stalkerzy w miarę szybko zajmowali obszary i posterunki następnie dołączyłem do Wolności i wojna przebiegła sprawnie lecz Powinnosc respila się w budynku (sztabie) lecz to chyba bug bo Wolność cały czas wysłała tam oddziały chyba ok 50 ich tam było więc żaden z Powinności nie opuścił budynku więc nie przejmowałem się ich respem.
|| i7-9700K 5.00GHz | 16GB DDR4 RAM | Asus Strix RTX 2070 Super Advanced 8GB GDDR6 | Windows 10 x64 ||
Szagart
Ekspert

Dołączenie: 30 Paź 2013, 00:54
Ostatnio był: 05 Maj 2025, 21:35
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Postprzez CrosSs w 07 Sty 2014, 08:16

Ja zniszczyłem bandytów w tej ich bazie na wysypisku 3 razy ale i tak się respawnowali z powrotem. A stalkerzy zajęli tylko posterunki przy przejściach i jak wybiłem bandytów to jakoś nie kwapili się przyjść i zająć ich bazy. Potem poszedłem dalej z fabułą i to olałem :D
Udanych łowów Stalkerze .
Awatar użytkownika
CrosSs
Stalker

Dołączenie: 08 Sty 2012, 19:08
Ostatnio był: 21 Sie 2022, 16:11
Miejscowość: Zona
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 9

Postprzez Kwiczoł w 13 Maj 2014, 17:13

Ja też zniszczyłem bandytów na Wysypisku że nigdzie ich nie było ale gdy tylko chciałem pójść do innej lokacji dostawałem komunikat od Waleriana że bandyci ponownie zajęli Wysypisko. Stalkerzy zajęli posterunki do Kordonu lub mniejsze obozy i nawet jak oczyściłem bazę z bandytów to oni nie przychodzili do niej tylko stawali w małych obozach obok bazy i nie zajmowali jej. Przeszedłem grę olewając to :E

Za ten post Kwiczoł otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Kalashnikov, Naznaaczony, Degtyarev, kajzerPL.

Kwiczoł
Wygnany z Zony

Dołączenie: 13 Maj 2014, 12:47
Ostatnio był: 19 Paź 2014, 20:23
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 4

Postprzez rebel9191 w 31 Maj 2014, 02:05

Po zniszczeniu bazy bandytow (nie zblizajcie sie do lady sprzedawcy bo sie zrespawnuje i bron sie chowa ) odebralem nagrode i olalem sprawe podazylem fabula po jakims czasie wracam na wysypisko a tam stalkerzy obsiedli posterunki naokolo skladu a bandyci w bazie -wystarczylo strzelic w bandzora i poczekac az wyjdzie poza baze.stalkerzy wjechali za bandziorem do skladu..po wybiciu reszty stalkerzy sie juz tam rozlozyli na dobre -poki co bandytow nie ma .
rebel9191
Kot

Dołączenie: 31 Maj 2014, 01:15
Ostatnio był: 29 Sie 2014, 21:15
Ulubiona broń: Noiseless Kora
Kozaki: -5

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość