No to tak.
Reinstal Nie pomogł
Sejwy nie dzialaja z nowym paczem
Rozpoczecie od nowa gry pomoglo ale na inny bug.
To teraz tak.
Mialem isc do przewodnika na gosp. zeby zabral mnie do kordonu. Poszedlem do niego gadam z nim. mowi ze mnie wezmie, ja ok, cos tam powiedzial blah blah ja powiedzialem no to idziemy i on stal jak slup i nic sie nie dzialo, tak samo jak chcialem zeby mnie do bazy zaprowadzil i lipa. a ja jestem spryty to wrzucilem do folderu z gra ten gamedata co krazy po sieci i o dziwo jestem w kordonie

tylko elo bo typ ma zamkniete drzwi.
A po rozpoczeciu od nowa ten guide tzn przewodnik juz chasal normalnie zabral mnie tu i tam i do kordonu i przeszedlem pod mostem to odezwal sie ten sidorowicz ze czeka na mnie blah blah blah no i dlatego wczesniej mial zamkniete drzwi bo ja ominolam jakos tego przewodnika a najpierw przewodnik byl docelowym elementem tylko ze sie spierdolil.....
Dzieki all

Jeszcze jedno..
Mozna gdzies np u barmana tak jak blo w CoCh zostawic sobie gdzies cos z ekwipunku?
I nie wiem czy to jest bug ale jak cos qpuuje to np Granad ma 350RU jak na niego naciskam i przechodzi do tabeli to cena jest podwojona WTF?
Koleś czy Twoja klawiatura jest sprawna czy może Ty nie jesteś sprawny i nie umiesz tworzyć polskich znaków a radze używaj bo zarobisz ostrzeżenie. - F360