Karabin szturmowy w Agropromie

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Karabin szturmowy w Agropromie

Postprzez xyz_pl w 24 Wrz 2008, 11:57

SPOILER

Pytanie dotyczy misji zleconej nam przez członka Powinność z oddziału z którym idziemy po utracie całego ekwipunku do bazy Powinności (przynajmniej od niego dostałem misję). Mamy odnaleźć karabin który zgubił w bazie neutralnych stalkerów w Agropromie. Nie mogę go znaleźć. Komuś udało się dostarczyć karabin i powie mi gdzie jest? Mam go zaznaczonego na mapie ale niestety nic nie ma w tym miejscu.
Obecnie na forum pod innym nick'iem: Agis

xyz_pl
Wygnany z Zony

Dołączenie: 10 Maj 2008, 00:28
Ostatnio był: 07 Sie 2013, 01:25
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Karabin szturmowy w Agropromie

Postprzez Llordus w 24 Wrz 2008, 20:38

Hmm, a moze znacznik wskazuje na jakis budynek? Wtedy po prostu musisz pochodzic pomiedzy pietrami i sprawdzic kazde, lacznie z wejsciem na dach. Ewentualnie mozliwe, ze znacznik wskazuje rejon, gdzie mieszka pustelnik - wtedy nalezy do niego zejsc i sprawdzic, czy moze w jego "dziurze" sie nie zapodzial.
Llordus
Kot

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 11:02
Ostatnio był: 27 Wrz 2008, 19:52
Ulubiona broń: --

Postprzez Stalker01 w 24 Wrz 2008, 20:45

karabin znajduje sie w agropromie w bazie neutralnych stalkerow na parterze w miejscu gdzie pokazuje znacznik na pda kolo materacy jest taka zielona skrzynia to wlasnie w niej znajduje sie bron
Stalker01
Kot

Dołączenie: 19 Wrz 2008, 21:13
Ostatnio był: 13 Sie 2009, 13:34
Miejscowość: Magazyny Wojskowe
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: FT 200M

Postprzez xyz_pl w 24 Wrz 2008, 22:14

Niestety ta skrzynie jest nie do otworzenia ;)
Obecnie na forum pod innym nick'iem: Agis

xyz_pl
Wygnany z Zony

Dołączenie: 10 Maj 2008, 00:28
Ostatnio był: 07 Sie 2013, 01:25
Miejscowość: Wrocław
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez Stalker01 w 25 Wrz 2008, 17:02

a wlasnie ze jest ! sam sie zdziwilem bo jest to chyba jedyna tego typu skrzynia ktora da sie przeszukac trzeba tylko odpowiednio do niej podejsc nalezy umiescic celownik nie na gornej czysci skrzyni ale bocznej wtedy powinno sie nam pokazac wcinnij F zeby przeszukac... probuj a napewno sie uda, 100% ze to ta skrzynia
Stalker01
Kot

Dołączenie: 19 Wrz 2008, 21:13
Ostatnio był: 13 Sie 2009, 13:34
Miejscowość: Magazyny Wojskowe
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: FT 200M

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości