Wysypisko bug

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wysypisko bug

Postprzez wrath111 w 18 Kwi 2009, 13:15

Mam stalkera zakupionego w empiku, gram na patchu 1.5.07. Problem pojawia się, jak dostaję wiadomość od wolności, że mogę do nich dołączyć. Wiadomość dostaję u powinności, więc muszę przejść przez wysypisko. Gdy włącza się okno ładowania przy wejściu na wysypisko gra wyskakuje do windowsa. Przedtem mogłem po wysypisku normalnie chodzić, a do wolności mogę przejść dzięki przewodnikowi, ale wysypisko i tak nie działa.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+
NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB
2Gb Ram
Windows XP prof. sp3
wrath111
Kot

Dołączenie: 18 Kwi 2009, 12:58
Ostatnio był: 19 Kwi 2009, 23:46
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Wysypisko bug

Postprzez Evilijo w 18 Kwi 2009, 22:08

To co zawsze, wczytywanie wcześniejszych save'ów lub jeśli nie pomaga lub ich nie posiadasz reinstalacja gry lub jeśli nawet to nie pomoże rozpoczęcie gry od nowa.
Płacz, zgrzytanie zębami i narzekanie na grę nie pomogą, czyste niebo takie już jest, nawet spatchowane. Tak jak w życiu zresztą, masz trochę szczęścia to przejdziesz grę bez najmniejszego buga, masz pecha to ci się będzie sypać i to często. Trudno się mówi.

Pozdrawiam.
Image
Awatar użytkownika
Evilijo
Stalker

Dołączenie: 11 Lut 2009, 21:48
Ostatnio był: 29 Sty 2013, 20:17
Miejscowość: Rybnik

Re: Wysypisko bug

Postprzez wrath111 w 18 Kwi 2009, 23:10

No ba, tyle, że ja grę już dwa razy przeszedłem, ale mam chrapkę na grę w "wolności". Reinstalacja, gra od nowa itd. nie pomagają.

Temat można zamknąć, wszystko działa po zainstalowaniu "level_changer_fix"
wrath111
Kot

Dołączenie: 18 Kwi 2009, 12:58
Ostatnio był: 19 Kwi 2009, 23:46
Ulubiona broń: Sniper Obokan

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości