Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Więc jestem w kordonie zauważyłem że jak przechodzę z kordonu do wysypiska drogą ZA (w lesie) neutralną bazą stalkerów za KAŻDYM razem dochodzi do emisji. Towarzysze broni powiedzcie dlaczego tak jest i jak temu zaradzić.
Mi sie wydaje że gra po prostu jest tak ustawiona, u mnie emisje też pojawiały się zawsze w przypadku danego przejścia, a przy innych raz tak raz nie. Chyba nie da sie tego zmienić.
Clear Sky jest świetny, natomiast ta emisja została najwidoczniej tak zaskrypotwana i nic się na to nie poradzi. Po przejściu z mapki na mapkę najlepiej od razu uciekać do najbliższego bezpiecznego miejsca i tyle. Mnie znacznie bardziej wkurzają inne zaskryptowane elementy, ale to już nie ten temat
ja tak miałem jak przechodziłem do Doliny Mroku a jak próbowałem wracać do poprzedniej lokacji to gra się bugowała albo w ogóle wywalało mnie do Windowsa.Ostatecznie zdecydowałem się zacząć grać od nowa i to pomogło Pozdrawiam
Drodzy koledzy... ...nie zauważyliście, że po wczytaniu autosave'a emisja NIE ZAWSZE musi się pojawić? Taka mała wskazówka dla tych co tak ich nie lubią ;P