przez boracki08 w 15 Wrz 2008, 11:26
Faktycznie patch wiele poprawił
Teraz wywala mnie do Windy bez żadnych wyjaśnien, przedtem BugTrap się pojawiał.
CS ciągle korzysta tylko z jednego Jądra ( po chu... wymaganie 2rdzeniowego procka skoro i tak z niego nie korzysta)
Patch dodał jeszcze jedna wersję oswietlenia, co nie zmienia faktów że wyje*uje mi się po ok 30s po wybraniu innego oświetlenia niż statyczne.
Po zgłoszeniu problemu u wytwórcy dostałem odpowiedź, ze mój Radek jest zbyt nowy i to dlatego, bo gra była "optymalizowana" na karty z końca zeszłego roku - z tą optymalizacją to jakaś kpina.
W kolejnym z kolei patchu będzie to naprawione, bo następny jest juz w fazie końcowej.
Znaczy, ze gierke bedę zmuszony zaczynać jeszcze co najmniej 2 razy.
Nowy patch wprowadził za to nowego buga - jak dobiegam w Kordonie o zachodzie słońca do "Windy" ( misja załatwienia kumpli wojskowego od Ojca Waleriana) to zamiast słońca jest wielki biały kwadrat i następuje crash.
żeby go uniknąć musiałbym poczekać po drugiej stronie nasypu aż słońce zajdzie, ale wtedy wojacy wybijają całe wsparcie i mam problemy. O dziwo po drugiej stronie nasypu słońce jest ok, a jak tylko przejdę pod torami to pojawia się ten p... kwadrat.
Kolejnym "smaczkiem" jest, że jak podbiegam z wyciagnięta bronia do posterunku który mam bronić to pozostali obrońcy poza okrzykami ( fajnie, ze jesteś ; teraz damy im łupnia itp) zaczynają do mnie napie*dalać i wykańczają mnie. A jak podbiegne bez broni to jest spoko tylko zazwyczaj obrońcy zdążą zginąć zanim wyciągnę giwerę albo ja ginę rozwalony przez wroga. Tym sposobem o walce taktycznej ( uderzenie z boku, okrażenie itp.) mogę zapomnieć.
No i patch usunął skrzynki z amunicja tak skutecznie, ze większość skrzynek w grze jest zupełnie pusta. Paranoją jest to, że nawet skrzynie na silnie bronionym posterunku są puste - to co - oni nie mieli żadnych zapasów ???