Krwiawiący stalker

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Krwiawiący stalker

Postprzez red1791 w 05 Maj 2011, 17:27

Mam problem. Mianowicie rozpocząłem niedawno grę w Clear Sky i zauważyłęm coś niepokojącego... Mianowicie jestem na poziomie stalker, a mojej postaci ciągle ubywa życia, tak w tempie 1.5% HP/s... czy to jest normalne?
Ubiegając pytania, nie jestem świeżakiem w stalkerze... używam bandaży i apteczek i nadal nic... :-/
red1791
Kot

Dołączenie: 05 Maj 2011, 17:06
Ostatnio był: 21 Maj 2013, 23:32
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Krwiawiący stalker

Postprzez echelon w 05 Maj 2011, 17:45

Może promieniowanie, flaszkę wypiłeś, antyrada wstrzyknąłeś?
Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice
Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
Nim podmuch jakiś strzepnie chwiejne potylice
Awatar użytkownika
echelon
Tropiciel

Dołączenie: 28 Mar 2010, 21:28
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:24
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 41

Postprzez red1791 w 05 Maj 2011, 17:57

Promieniowanie niet- cały czas mam wskaźnik opadniety na maksa... choć ciekawostka... kiedy wziąłem antyrada ubywanie życia spadło... hmm... A tak btw. od 3-4 strzałów zwykłym pistolecikiem można zginąć? kurcze bo nie wiem... dzik mnie 2 razy po kościach połaskocze i koniec gry... taki sam napis mi wyskakuje co spotkanie z bandytami(nawet jak widze ze menda operuje tylko pistoletem to ginę) i grać się odechciewa....
red1791
Kot

Dołączenie: 05 Maj 2011, 17:06
Ostatnio był: 21 Maj 2013, 23:32
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez Śliski w 05 Maj 2011, 18:22

a patcha masz? Bo jak nie to, to mogłoby przysparzać problemy.
Awatar użytkownika
Śliski
Stalker

Dołączenie: 20 Maj 2010, 13:55
Ostatnio był: 21 Kwi 2016, 20:03
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 14

Postprzez Mataczo w 05 Maj 2011, 18:23

Promieniowanie niet- cały czas mam wskaźnik opadniety na maksa... choć ciekawostka... kiedy wziąłem antyrada ubywanie życia spadło... hmm... A tak btw. od 3-4 strzałów zwykłym pistolecikiem można zginąć? kurcze bo nie wiem... dzik mnie 2 razy po kościach połaskocze i koniec gry... taki sam napis mi wyskakuje co spotkanie z bandytami(nawet jak widze ze menda operuje tylko pistoletem to ginę) i grać się odechciewa....

Życie cały czas ci ubywa? Czy przy zmianę lokacji się to pojawiło? Jeżeli tak to trafiłeś na upierdliwego dość buga który raz złapany często zostaje do końca gry, lepiej wczytać poprzedni save.
Pistolet jest po to by zabijać. Może nie uwierzysz ale pm'em tez można kogoś zabić (za to nie zgadzam się że doświadczony stalker jest w stanie przejść grę z PM'em no chyba że z god mode). Pozatym coś dziwnego masz tego stalkera. Łatki masz powgrywane? Tu tkwi diabeł pewnie :)
Awatar użytkownika
Mataczo
Stalker

Dołączenie: 10 Mar 2011, 14:59
Ostatnio był: 13 Sty 2017, 23:02
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 6

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość