Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Witajcie stalkerzy! W CS gram dopiero drugi raz, jakoś nigdy nie zachwyciła mnie ta gra bardziej od SoC i CoP... Pierwsze spotkanie z tą grą to podstawowa wersja bez patchy i modów, ale nie uświadczyłem żadnych problemów, które uniemożłiwiłyby rozgrywkę... Obecnie gram na patchu 1.5.10 i zainstalowanym (wydaje mi się, że poprawnie) modem Complete. Wykonałem questa dla Powinności z zalaniem podziemi agropromu i teraz caly czas PDA wyświetla mi "Odszukaj schowek grupy stalkerów", mimo, że byłem w tym nieszczęsnym schowku i aktywowałem PDA leżące na półce. Teraz mam straszną ochotę zrobić wyprawę nad Jantar, co już z resztą zrobiłem, jednak tu pojawia się kolejny problem. Koledzy po fachu mierzą ze swoich giwer w przestrzeń, w której nic nie ma, a Sacharow zamknął się w bunkrze i nie chce mi otworzyć drzwi... Uwierzcie, spróbowałem wszystkiego, nawet spałem pod drzwiami i stary pryk nie otwiera... Macie jakieś pomysły, co do tego jak to rozwiazać? Nie chcę zaczynać od początku męczarni na bagnach