HELP! - problem z przejsciem pomiedzy poziomami

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

HELP! - problem z przejsciem pomiedzy poziomami

Postprzez .::Duch::. w 20 Wrz 2008, 12:44

Siema,
Mam wielki problem!
Nie moge przejsc na żaden inny poziom, moge uzywac tylko przewodnikow, a oni mnie nie wszezie zaprowadza =/
Wyglada to tak, jestem w kordonie to nie mam jak z niego wyjsc (na mapie nie ma tych strzałek ktore pokazywały by przejscie pomiedzy poziomami) a jak ide do tych przejsc wyskakuje mi okieno "czy chcesz przejsc na nastepny poziom" daje "tak" a to mnie obraca o 180' o dalej jestem w kordonie, tak jest na kazdym poziomie (lokacji)
To samo jest na bagnach. Najdziwniejsze jest to ze jak włacze mape to strzałki do przejscia pomiedzy pozomami sa na kazdym innym poziomie niz ten w ktorym sie znajduje.

Powiedzcie co robic ! moze jakis mod albo patch? aktualnie posiadam patcha 1.5.03
Gra oczywiscie oryginalna

PS: Zainstalowałem patcha 1.5.04 dalej jest to samo :/
.::Duch::.
Kot

Dołączenie: 10 Lip 2008, 22:17
Ostatnio był: 22 Kwi 2016, 00:50
Miejscowość: Kordon
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: HELP! - problem z przejsciem pomiedzy poziomami

Postprzez pr0xin3 w 20 Wrz 2008, 14:42

to jest znany problem. Pomoże np mbnq patch którego znajdziesz tutaj http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=mbnq w folderze Stalker Clear Sky.
pr0xin3
Kot

Dołączenie: 20 Wrz 2008, 14:39
Ostatnio był: 01 Paź 2008, 16:27
Frakcja: Wojsko
Kozaki: 0

Re: HELP! - problem z przejsciem pomiedzy poziomami

Postprzez Vaniol w 20 Wrz 2008, 14:43

Było wałkowane milion razy. Następnym razem przeszukaj pierwsze forum. Zamykam
Image Image
"And if that is not the best fuckin' example, God HimSelf killed his own motherfuckin' son. So let's sing The Death Song Kids" by Marilyn Manson
Awatar użytkownika
Vaniol
Very Important Stalker

Dołączenie: 21 Lut 2007, 21:50
Ostatnio był: 19 Sie 2024, 23:11
Frakcja: Monolit
Kozaki: 11

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości