Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Taaa jest kocham te gre mam spoory problem... Nie wazne od ktorej strony wejde na Wysypisko wywala mi BugTrap... Czy to od Kordonu czy od innej strony... poprostu wywala mi gre ;/
A zeby bylo smieszniej wczesniej wchodzilem tam bez problemu ;/ Dopiero zaczelo sie to robic jak dostalem misje by znalesc schowek Stalkerow ;/
Radzę Ci iść od wcześniejszego sejwa, a jak nic nie pomoże to nie brać tego zadania. Jeżeli te zadanie nie jest wymagane, bo nie przypominam sobie o schowku stalkerów.
Wlasnie jest wymagane to glowny watek zaraz po tym jak mnie "zaskocza" bandyci w piwnicy zabiora mi moj staff. Potem trzeba isc do Bazy Powinnosci by cie wpuscili do szefa. Ale ja bylem troche obladowany i chcialem w Kordonie zostawic troche Amunicji... A potem juz za cholere nie moge wrocic na Wysypisko ;/ Przez co tez Jak ide do bazy Powinnosci przez bagna. Zadanie mi sie nieaktualizuje i stoje w miejscu ;/
Też mam BugTrap-a na wysypisku ale przy zupełnie innym zadaniu. Tym BugTrap-om nic nie zaradzisz, moze kiedys wypuszaczą jakiś patch, ale znajac ich zdolnosci to i patch 1.5.99 niz praktycznie nie zmieni
Bez obrazy dla fanow tej gry bo tez ja lubie... Ale ona jest Bardziej zbugowana niz ArmA: Armed Assault jak wychodzila na europejski rynek.... A myslalem ze nic nie moze byc bardziej pokrecone niz ArmA