Bandyci ;/

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Bandyci ;/

Postprzez G4xx w 21 Wrz 2008, 23:37

Witam. Mam problem z dolaczenie do frakcji bandytow, mam juz 7 kresek i mnie lubia, na mapie mam ich na zielono ale gdy podchodze do bazy na mapie przy wejsciu do bazy ,pojawia sie bandyta ktory jest do mnie wrogo nastawiony -.-. Przez to nie moge wejsc do bazy bo mnie atakuje i przed nosem zamykaja mi sie drzwi...a gdy juz znajduje sie w bazie (wskocze na rusztowanie po murze) i podejde do Jogi, Ten sie wogole nie odzywa ani nie mozna z nim gadac :/ a gdy podchodze handlarza on mi daje pieniadze za wykoanie zadania dla jogi "oczyszczenie pchliego targu" ktory wczesniej robilem -.-. Wogole to raz pomagalem bandytom stacjonujacych przy granicy do doliny mroku" zrobilem dla nich questa" a gdy wracalem z doliny mroku oni zaczeli mnie przeszukiwac i zabrali kase(nie zabijalem ich).. po tym incydencie pojawia sie ten wrogo nastawiony bandyta w bazie i nei wiem co robic! a praktycznie juz moglem do nich dolaczyc :/. Stracilem tylko czas na nich i teraz wolnosc mnie sciga :P. Jak nie da rady juz tego odwrocic to chyba dojde to Powinnosci bo do Czystego nieba tez cos nie moge dojsc, wogole nei mam opcji "czy moge dolaczyc do frackji itp".Z gory dzieki za pomoc jesli ktos rozwiaze moj problem ;]. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
G4xx
Kot

Dołączenie: 27 Lut 2008, 18:20
Ostatnio był: 01 Paź 2008, 09:37
Miejscowość: Płock
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Bandyci ;/

Postprzez Przemek77 w 22 Wrz 2008, 11:01

Pewnie jakiś błąd w skryptach. Ja miałem podobnie w bazie Wolności w Dolinie Mroku, ciężko mi tam było bo mimo iż reszta była nastawiona do mnie "zielono" to biegał jakiś jeden nicpoń "na czewrono" i pruł do mnie z kałacha, co było o tyle dziwne, że jak do tej pory żadnego "Wolnego" nawet nie drasnąłem...
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez G4xx w 22 Wrz 2008, 11:04

Najgorsze jest to ze do Powinnosci tez nie moge dojsc...bo drzwi do budynku na agropromie tez sa zamkniete ;/
Awatar użytkownika
G4xx
Kot

Postprzez turbosqel w 22 Wrz 2008, 14:23

one otworza Ci sie po czasie , jak wykonasz kilka odpowiednich misji ... a co do bandziora , sprzedaj mu ananasa , to zniknie Ci co najwyzej jedna kreska , wyjdz poza region i wroc , moze bedzie juz si ;p
Awatar użytkownika
turbosqel
Stalker

Dołączenie: 10 Wrz 2008, 19:54
Ostatnio był: 02 Cze 2010, 10:06
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Tunder S14

Postprzez G4xx w 22 Wrz 2008, 15:37

zatluklem tego bandyte wyszedlem na inna lokacje, wrocilem i brama juz byla otwarta...ale niestety nie da sie wogole rozmawiac z Joga ;/ a co do powinnosci to gadalem chyba z kazdym w agropromie czy mu pomoc..ale nikt nie chce mi dac zadnego questa ;/
Awatar użytkownika
G4xx
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 5 gości