Problem po przejściu podziemi Agropromu.

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem po przejściu podziemi Agropromu.

Postprzez Michal85 w 22 Wrz 2008, 15:26

Witam. Mam problem z gra stalker czyste niebo. Otóż po wyjściu z podziemi Agropromu nie uaktualnia mi się główna misja. Kompletnie nie mam pojęcia co zrobić. Wg. jednego z poradników, który dorwałem na necie wyczytałem, że następną częścią misji jest spotkanie się z jakimś tam doktorkiem w Jantarze. Gdy dotarłem na miejsce drzwi były zamknięte na amen. Pokręciłem się jeszcze trochę po agropromie i poczekałem, aż nastanie dzień (myślałem, że dlatego misja mi się nie uaktualniła). Niestety bez większego rezultatu. Dodaję zrzuty ekranu. Może, ktoś z was spotkał się z podobnym problemem?

ImageImageImage
ImageImageImage

Aha. Po wyjściu z podziemi żółta strzałka na minimapie ciągle wskazuje na zejście.
Pozdrawiam
Michal85
Kot

Dołączenie: 22 Wrz 2008, 15:22
Ostatnio był: 25 Wrz 2008, 00:28
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem po przejściu podziemi Agropromu.

Postprzez Master50 w 23 Wrz 2008, 11:13

A byłeś w tajnym miejscu Stieloka? To jest to samo miejsce co w Cieniu Czarnobyla. Masz tam zejść, odtworzyć PDA Stieloka i wyjść schowami do drabiny i na górę. I to wszystko, dopiero wtedy masz się udać do profesora Sacharowa. Jak dojdziesz do Jantaru masz obronić obóz przez zombie (wtedy możesz wejść i z nim pogadać)
Awatar użytkownika
Master50
Kot

Dołączenie: 11 Wrz 2008, 13:06
Ostatnio był: 27 Wrz 2008, 09:08
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Obokan

Re: Problem po przejściu podziemi Agropromu.

Postprzez Michal85 w 23 Wrz 2008, 12:41

Tak byłem w tym miejscu. Problem rozwiązałem przed chwilą. Okazało się, że gdy bandyci przejęli pchli targ coś się pomieszało w grze. Wszystkie komunikaty pochodziły od nich tak jakbym był w ich frakcji, np. "Dobra robota.." etc., a właśnie zdobywałem punkty dla stalkerów. Zostałem zmuszony do wczytania zapisu gry zrobionego 2godziny wcześniej.
Michal85
Kot

Dołączenie: 22 Wrz 2008, 15:22
Ostatnio był: 25 Wrz 2008, 00:28
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: RP-74

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości