Technik Jar - WOLNOŚĆ

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Technik Jar - WOLNOŚĆ

Postprzez Patyk0 w 24 Wrz 2008, 14:30

Niemogeę zdać 3 pendrive'ów z uleprzeniami do snajperki.Ponieważ kiedy przychodze do Jar i zagaduje to niemam zadnej innej odpowiedzi przócz cześć - kończącej rozmowe. Niewiem, czyżby chodziło o jakieś inne pendrive'y.Moje dwa znalazłem w schowkach o których wiedzialem płacąc a 3-ci dopstałem od przywódcy POWINNOŚĆ za wykonanie questa.
Niewiem czy ma to jakeś znaczenie ale zdać pendrive'y poszedłem mając je wszystkie.

Inny problem dotyczy przyłączenia sie do WOLNOŚĆ,gadając z szefem o moim przystąpieniu mówi mi,że jeszcze nie może mnie rpzyjąć.Wszystkie subquesty wykonałem.Wprawdzie w obozie jest paru chłopków którzy mają (podczas rozmowy z nimi) opcję do wyboru: "W czym mogę Ci pomóc?" ale po jej wybraniu słyyszę od każdego,że w niczym. dlatego myslę,że być może powodem odmowy przyjęcia jest zbyt mało pkt-ów zaufania,poniewaz wykonałem za mało subquestów.I o ile dobrze mi sie wydaje to jak to jasnej ciasnej mam wykonać jakieś questy jak nikt mi ich niechce dać. Być może po zdaniu tego questa z upgrade'ami do snajpery (pisze o tym na początku) dostałbym brakujące pkt-ty.

Reinstalowałem gre,wczytywałem save wielokrotnie i nic niepomaga.
Proszę o jakąś mądrą poradę.
Patyk0
Kot

Dołączenie: 24 Wrz 2008, 10:45
Ostatnio był: 04 Paź 2008, 08:09
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Technik Jar - WOLNOŚĆ

Postprzez DieBySword w 24 Wrz 2008, 14:57

technik penów nie przyjmuje bug :P czekamy do 29 na patcha :> moze poprawią. Ja się mogłem przyłączyć do wolności i powinności po tym jak pierwszy raz byłem w czerwonym lesie. Przed czerwonym lasem masz yantar i tam robotę z gośćmi chyba z powinności.
Image
Awatar użytkownika
DieBySword
Kot

Dołączenie: 08 Wrz 2008, 14:41
Ostatnio był: 06 Lut 2013, 02:11
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Storming Obokan

Postprzez Wet77 w 25 Wrz 2008, 13:37

Ja mam ten problem nie tylko u Jara ale też w bazie neutrealnych salkerów :/.
Wet77
Kot

Dołączenie: 21 Gru 2007, 20:40
Ostatnio był: 09 Kwi 2009, 14:25

Postprzez SGT w 25 Wrz 2008, 14:17

SGT
Kot

Dołączenie: 24 Lut 2008, 01:23
Ostatnio był: 18 Paź 2008, 23:31

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości