Rain napisał(a):SoC jest pierwszą częścią gry, a CS jest "drugą", w związku z tym "czystego nieba" nie było w SoC.

SAT1KERpl napisał(a):Rain napisał(a):SoC jest pierwszą częścią gry, a CS jest "drugą", w związku z tym "czystego nieba" nie było w SoC.
Idioto, cs to prequel...
kolega mówi że cała organizacja ginie pod koniec gry a jeszcze inny że to są Najemnicy w Cieniu Czarnobyla.

Rain napisał(a):A zakończenie z CS tak szczerze mówiąc ma niewiele wspólnego z SoC.

SAT1KERpl napisał(a):Na początek- nie piszcie nic, co jest związane z outrem, bo inny (w tym także ja) przeczytają taki post, mimo że gry nie przeszli (a sami chcą odkryć zakończenie). Na szczęście gdy zobaczyłem tylko napis "outro" przestałem czytać post...
SAT1KERpl napisał(a):A teraz do rzeczy- Rain'nie, kolego z zony- nie pisz smarkacz, bo wiek ma g*wno do rzeczy, liczy się doświadczenie...

SAT1KERpl napisał(a):Aha... więc on ci przedstawił swoją sytuacje w szkole/pracy, rodzinie, u kolegów? Naprawde los mnie ostro potraktował w ciągu 15 lat, serio... A o jakim temacie mówisz?

Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości