Całkiem dobrze wyglądają. Nie są zbytnio "wybajrzone" i to idzie na plus. Trochę ich dużo no i skoro dałeś podpułkownika to i pułkownik winien być.
I mam pytanie. Ile osób Ci wystarczy do "budowy" klanu ?
"Gdzie leśna droga wije się przez uroczysko, nieubłagana czeka mnie i znana przyszłość. Daremnie wszczynać by z nią spór, mamić pieszczotą, otwarta jest jak mroczny bór - na wskroś, szeroko."
Ja myślę, że jakby zmienić podpułkownika na pułkownika to by było ok. Właśnie fajnie, że tak dużo rang A nie np 5...
P.S. Moja propozycja na range szeregowy ---> Nowo przyjęci do klanu będą musieli odbyć trening. Ktoś go będzie musiał prowadzić np. ja . Jeśli go ktoś zaliczy będzie miał rangę szeregowy. Co wy na to ?
To jak już tak się bawimy na całego w grafikowanie to wymyśl jakieś sygny klanowe i każdy z członków niech sobie wstawi do podpisu wraz z aktualnym "stopniem", czyli rekrutem.
"Gdzie leśna droga wije się przez uroczysko, nieubłagana czeka mnie i znana przyszłość. Daremnie wszczynać by z nią spór, mamić pieszczotą, otwarta jest jak mroczny bór - na wskroś, szeroko."