[MapMod] - Koniec z zaznaczaniem wrogów na PDA! HIT JESIENI

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

[MapMod] - Koniec z zaznaczaniem wrogów na PDA! HIT JESIENI

Postprzez StalkerTheEnd w 22 Wrz 2012, 18:49

Opis : Coś, na co długo czekaliście! Wyłączenie wrogów z mapki w PDA ! ! Proszę o przyklejenie mojego tematu gdyż już 200000000000000 osób pisało prośby o tegoż moda :P :facepalm:

Działa na : 1.5.10

Instalacja:
Skopiuj folder gamedata do katalogu ze S.T.A.L.K.E.R.'em.
Jeśli nie instalowałeś wcześniej żadnych modów, to otwórz plik fsgame.ltx i zmień linijkę:

$game_data$ = false| true| $fs_root$|
na:
$game_data$ = true| true| $fs_root$|

[url]
http://stalker.filefront.com/file/Mapmo ... one;114717[/url]

UWAGA:
Mi mod działa, jeżeli Ci coś nie zadziałało to nie moja wina -.-
Beka z tych, którzy myśleli, że wiek w moim profilu jest prawdziwy ;)
Brawo, tak, był FIKCYJNY. Jeśli wiecie co to znaczy, zrozumcie.

Za ten post StalkerTheEnd otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive tomek56791.
Awatar użytkownika
StalkerTheEnd
Kot

Dołączenie: 22 Wrz 2012, 15:56
Ostatnio był: 23 Maj 2013, 17:16
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Viper 5 9x18
Kozaki: -20

Reklamy Google

Powróć do Czyste Niebo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości