[SZUKAM]Wycięcie emisji

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

[SZUKAM]Wycięcie emisji

Postprzez bezimienny4 w 23 Maj 2010, 11:52

Hej! Szukam moda na wycięcie emisji.Wiem że były takie tematy ale nikt nie dał linka do takiego moda.Nawet tutoriala jak go zrobić.Nie chcę propozycji jak OGSM bo ten mod jest niestabilny i dodaje wiele innych rzeczy.Najlepiej gdybyście dali jakiś mały wyedytowany plik.
"Kill him"
Awatar użytkownika
bezimienny4
Stalker

Dołączenie: 04 Cze 2009, 19:31
Ostatnio był: 21 Wrz 2013, 12:49
Miejscowość: Lublin
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 3

Reklamy Google

Re: [SZUKAM]Wycięcie emisji

Postprzez Egzo w 02 Paź 2012, 20:57

Po co chcesz to wyciąć to tylko dodaje klimatu do gry.
Dobra chociaż jednak jak by to przemyśleć, sam miałem ciekawą sytuacje otóż byłem u bandytów i weszłem do Kordonu
A tam bum! Emisja no i co teraz wszystkie tereny opanowane przez stalkerów i wojsko a ja nie mam ani amunicji ani kombinezonu więc uciekłem na wysypisko a tu bum! Znowu emisja tylko że mam mniej czasu to pomyślałem że jeszcze
raz przejdę do kordonu i ominie mię emisja...Jakież było me rozczarowanie gdy weszłem do kordonu a tu została tylko sekunda, dobra dedłem sprawdzam sejwy i okazuje się że mam tylko te co była sekunda do emsji...Rozczarowany zacząłem gre od nowa klnąc w duchu na wszystko na gre na emisje na stalkerów i na wojsko ech... Takie czasy :(
http://naszereggae.streemo.pl/Community/Default.aspx - Wchodzcie rejestrujcie się i słuchajcie muzyki reggae

Strona dopiero powstaje więc bez zbędnych skarg
Awatar użytkownika
Egzo
Kot

Dołączenie: 02 Paź 2012, 18:25
Ostatnio był: 08 Paź 2012, 13:47
Miejscowość: Przybędzą
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: -1

Re: [SZUKAM]Wycięcie emisji

Postprzez vandr w 02 Paź 2012, 21:19

Używasz jakiegoś moda, czy podstawowa wersja gry?
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Powróć do Czyste Niebo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości