[SZUKAM] Mod z początkiem w wiosce pijawek

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

[SZUKAM] Mod z początkiem w wiosce pijawek

Postprzez s2domin w 07 Kwi 2014, 10:49

Witam :D Niedawno wróciłem do Stalkera Czyste Niebo po dłuższej przerwie, i chciałem pograć na pewnym modzie, którego nazwy nie mogę sobie przypomnieć :P Mod ten usuwał fabułę, dodawał freeplay, i zaczynał się chyba w wiosce pijawek, na jakiejś wieży. Pamiętam że trzeba było uciec, i biec aż natrafiło się na jakiś oddział. Po rozmowie z dowódcą można było wybrać frakcję na której teren chcę się udać. Może ktoś z was kojarzy ten mod? Proszę o pomoc :)
s2domin
Kot

Dołączenie: 07 Kwi 2014, 10:35
Ostatnio był: 07 Lis 2016, 18:36
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: [SZUKAM] Mod z początkiem w wiosce pijawek

Postprzez Darth ReX w 07 Kwi 2014, 11:17

|| Ryzen 7 5700 X3D | 32GB RAM | RTX 5070 Ti | Windows 10 Pro x64 ||

Za ten post Darth ReX otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive s2domin.
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: 30 Mar 2026, 21:17
Kozaki: 224

Re: [SZUKAM] Mod z początkiem w wiosce pijawek

Postprzez s2domin w 07 Kwi 2014, 11:32

Darth ReX napisał(a):http://www.moddb.com/mods/clear-sky-faction-mod

Czy ten mod który podałeś nie jest przypadkiem SoC? Jestem na 99% pewien że tamten był do CS :P Zapomniałem dodać że przywracałł usunięte mutanty, Chimerę i Burera

Edit. Dobra już znalazłem :P Okazało się że to The Faction War :D
s2domin
Kot

Dołączenie: 07 Kwi 2014, 10:35
Ostatnio był: 07 Lis 2016, 18:36
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 1

Powróć do Czyste Niebo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości