[Szukam] moda lub modów do CS

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

[Szukam] moda lub modów do CS

Postprzez Koniak w 14 Lut 2015, 18:03

Witam, szukam moda lub kilku modów rozszerzających fabułę i dodających nowe itemy, zjawiska.
Zastanawiam się na sirgerious mod, ale może jest jakiś inny lepszy. Zawsze grałem w complete ale crashowało w limańsku więc szukam innego modu. Ktoś może coś polecić?

Edit: mam zamiar zainstalować absolute texture packs i atmosfear, może lepiej się orientujecie i ktoś może mi powiedzieć jaki mod będzie z tym działać?
OS: W7 HomePremium 64bit CPU:Amd fx-4130 3.8GHz;GPU:Gigabyte Radeon r7 260x 2gb; MOTHERBOARD:MSI 760g-p43; RAM:2x4GB GoodRam1333MHz;HDD:500GB WB; PSU:Thermaltake LP500W

Koniak
Wygnany z Zony

Dołączenie: 11 Mar 2014, 18:42
Ostatnio był: 09 Maj 2016, 22:00
Miejscowość: Kordon
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 18

Reklamy Google

Re: [Szukam] moda lub modów do CS

Postprzez Koniak w 15 Lut 2015, 10:51

Proszę szanownego moderatora o zamknięcie. Pozdrawiam
OS: W7 HomePremium 64bit CPU:Amd fx-4130 3.8GHz;GPU:Gigabyte Radeon r7 260x 2gb; MOTHERBOARD:MSI 760g-p43; RAM:2x4GB GoodRam1333MHz;HDD:500GB WB; PSU:Thermaltake LP500W

Koniak
Wygnany z Zony

Dołączenie: 11 Mar 2014, 18:42
Ostatnio był: 09 Maj 2016, 22:00
Miejscowość: Kordon
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 18

Powróć do Czyste Niebo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości