A macie blowouty?
Ja miałem jeden póki co jak byłem w Barze. A wedle fabuły było to już po powrocie z Agropromu. Ciekaw tylko jestem dwóch rzeczy - ile jest kryjówek w lokacjach na czas blowoutów bo na mapach nic nie ma zaznaczonego no i druga rzecz, czy mając np. dwa takie artefakty, które blokują po 50% emisji, to możemy sobie podczas niej przebywać "na zewnątrz"?
Co do nocek, to ja miałem fajną nockę - wychodzę z podziemi w Agropromie i zaczynam czyszczenie bazy, jest wcześnie ok 17. No ale wojskowych trochę tam było i nie wszyscy w zasadzkę chcieli wpaść więc zleciało mi parę godzin na nich. Kiedy wreszcie wychodzę z bazy - po 20, jest jeszcze trochę jasno, ale ledwo przebiegłem parę metrów to się zrobiło tak ciemno, że nie wiem - a ja z latareczką i kombinezonem stalkerów ze schowka i ledwo strzelającym AK. Uratowały mnie przed zgubieniem anomalie, i 3 żołnierzy koło wyjścia z lokacji, którzy strzelali do mnie

Ale i tak wymiękłem i nie doszedłem nawet do bazy powinności koło wyjścia z wysypiska, tylko przespałem całą noc na przystanku kolo hangaru. gdzie było kilku stalkerów.
Tyle tylko, że teraz mam mały problem - najemnicy zabili Arniego (czy jak mu tam) i nie mogę brać udziału w walkach na arenie

Spóźniłem się o parę minut.
EDIT:
A jednak ktoś inny przejął chyba jego obowiązki na Arenie, nie wiem dokładnie co i jak, bo jestem w Jantarze, ale zobaczę jak wrócę.