Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Witam. Parę postów wcześniej pisałem o moim problemie z tym modem. Na bagnach co chwilę gra wyrzuca mi do pulpitu i teraz jak jestem w zapomnianym lesie jest to samo Znalazłem ten logo z błędem, dzięki za pomoc Pathetic_Ripper, ale nie mogę żadnym programem otworzyć te pliki. Jakiego programu używacie do tych plików
Przeczekaj emisję i może będzie lepiej. Problem tkwi w zbyt dużej ilości anomalii. Po emisjach redukują się Co do otwierania plików to o jakie pliki ci chodzi?
W tym folderze znalazłem takie pliki xray_mateusz_05-08-10_01-30-55 i jest to MDMP niestety nie mam programu który by to otworzył. Z jakiego programu korzystacie
Ehh mam głupi błąd otóż chciałem zrobić to zadanie z mózgiem kontrolera na bagnach. Więc poszedłem do tej wioski i zacząłem strzelać do jednego kontrolera od jego ataku dostałem żółtego ekranu i musiałem zwiewać nawet nie wiem czy go zabiłem. Aby usunąć ten efekt przespałem się chwile obok i chciałem zabrać mózg albo dobić kontrolera w zależności czy go zabiłem czy nie, no i dochodzę tam znowu i zabijam kontrolera a on ma tylko rękę, nie ma żadnego mózgu do zabrania ??? i nie wiem teraz o co chodzi ale nie mogę wykonać tego zadania, da się jakoś ponowić tą misje albo coś ??
Jezu... Chłopaki opamiętajcie się! Bierzesz karabin... Ładujesz dziada i podchodzisz używając zasłon... Strzelasz do dziada czym prędzej i zabijasz! To wszystko... Dobijasz zombiaki i zabierasz mózg. To wszystko. A wy stoicie tam i próbójecie cudów nie wiem po co... Jak ekran miga na czerwono to zaczynasz tracić zdrowie psychiczne. W takim wypadku należy się kawałeczek oddalić aby efekt ustał i zdrowie psychiczne wzrosło na max. Wtedy atakujemy znów. Wiele razy mówione jest że w tym modzie na misji NIE ŚPIMY! Bo większość takich przypadków jest przez save, load, spanie, emisje, przechodzenie z lokacji na lokacje i wiele wiele innych. Moja rada to wczutać autosave i zagrać raz jeszcze. Ewentualnie próbować szukać drugiego kontrolera w pobliżu bo ja miałem 2 w tym miejscu.
Dzięki pomocy trula3 z stalker team rozwiązałem problem radioaktywności możemy teraz nosić wszystkie artefakty bez pojemników.Post na str 125 został poprawiony.
Na Kontrolera najlepsze są granaty Na moim configu jeden zabija dziada na miejscu I to nawet nie F1, a RGD-5 A zdrowie psychiczne poprawia chyba syworotka, jeśli mi się coś nie pokręciło - w razie czego poprawić mnie
Antizombie - drogie jak cholera... Na bagnach trzeba uważać podczas emisji bo one "zombifikują" i jeśli dopadnie nas ta przypadłość obok innych stalkerów - zaczynają do nas prać A granaty faktycznie są w Soli groźną bronią, warto o nich nie zapominać.