Napisz jaki dokładnie masz błąd w konsoli przy ACDC (wnioskuję że o to chodzi), jeśli to jest to co myślę to wystarczy dodać nowe klasy do plików ACDC.Junx pr0 modder napisał(a):Edit: Jednak nic z tego nie wyjdzie all.spawn był przerabiany przez xrSpawner-a i nie da go się wypakować
Junx.

Już mam mocniejsze nawet 2-3 strzały zabijają w głowę (gram na początkującym, więc na większym już będzie wesoło)A jak to będzie z configami broni? Dasz trochę mocniejsze?
Zobaczę ,na razie jestem na testach fabuły czy jest ok. Jestem już po x16 i nie ma wypadów, był jeden, ale to czysty przypadek bo i jak już po śmierci, więc nic nie straciłemI może spawnera byś dodał? Gdyby te rzeczy się pojawiły, a całość była by estetycznie poskładana do kupy
Z itemów już jest plecak dodany, ale to na razie bo robię testy, apteczki i reszta to dodam może z Winter of death 2.0 do CoP, powinno pasować, ale zobaczymy czy wyjdzieI dobrze by było parę itemów dodać, np. nowy rodzaj bandaży, apteczek, konserw itp
Nie będę ich wcale ruszać bo nie ma sensu bo by wyglądało "be" i to bardzo teraz jest dobrze to zostawię, najwyżej dam lepszej jakości z modów do CoP.I nie rób proszę zimowych camo do wszystkich broni i kombinezonów, ewentualnie tylko dla wojskowych broni i outfitów.

Junx napisał(a):Już mam mocniejsze nawet 2-3 strzały zabijają w głowę
Junx napisał(a):był jeden, ale to czysty przypadek bo i jak już po śmierci
Junx napisał(a):- Wprowadzono Auto-Save więc przy postępach gra będzie zapisywana (Takie coś jest w CoP)

Junx napisał(a):1. Nie przesadam, w zależności jaka broń i odległość(jak z daleka to jeden ze snajperki wystarczy
)
Junx napisał(a):3. Tak się składa, że mam mój Auto-save

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości