Ghaaal napisał(a):Chudzienki, mi fale potworow na tym modzie zdazaja sie przy kazdym blow-out'cie nawet w barze,czy kordonie (chociaz mniejsze) ale to fakt,ze im dalej sa trudniejsze do pokonania...
To prawda, że potwory pokazują sie przy każdym z blow-outów z tym że są róznice co do ich ilości i jakości. Np. podczas obrabiania zbrojowni w bazie Wolności wyskoczyło parę chimer - tam jednak nie pożyły zbyt długo

Ale podczas wypadu do Doliny Mroku wyskoczyły mi jednocześnie 2 chimery, 2 burery, 2 pijawy, parę(naście) snorków, parę nibypsów ... a tam byłem niestety sam ... Grając na poziomie weteran nie wiem do dzisiaj jak z tamtąd udało mi się wyrwać (czytaj uciec), tym bardziej że potwory cały czas się regenerowały... "Lekka" przesada z tym bajerem choć sam pomysł jest całkiem niezły. Boję sie mysleć co będzie dalej... Jedyną szansą na przeżycie (szczególnie w zamkniętych lokacjach) to wczytanie wcześniejszego sav'a bo to co nam wyskoczy jest jak najbardziej generowane losowo, a jest chyba mała, subtelna różnica miedzy 4 szczurami a 4 chimerami....
Moge dopisać, że misja w Dziczy z doprowadzeniem profesorka do Jantaru jest zbugowana - albo zginie od razu przy śmigłowcu (?) albo gdzieś sie zablokuje. Można grać dalej ale nagrody niestety się nie dostanie ... W Jantarze jego rolę przejmuje ktoś inny.
pozdrówka