Saddam napisał(a):Witam.
Mam problem, gdy wchodzę nad jantar po chwili wylatują moje przedmioty dookoła mnieraz wylecą to tak po około 10 sekundach nastepne. :/ Mam wersje solyanki 19.04.10 i dodatki jakie dałem to: gubienie rzeczy z plecaka, nano mikro patch, bin, fps fix, hud i spolszczenie. Wcześniej nie miałem z tym problemu, dopiero jak jestem nad jantarem.
Pozdrawiam.
Na czysto zainstaluj od nowa solyanke a potem spolszczenie(zawiera patche i kumula) i powinno działać dobrze (nic więcej nie instaluj)

djcycu napisał(a):Ha ha jeszcze trurl3 ma jakieś "ale" do tego forum a do mnie w szczególności że psioczę na soliankę... Przecież ja nie mam whuj czasu sedzieć przy kompie i grać na umór... Prawda? Wiekszość z was zapewne też by tak psioczyła jak ja. Ale już nie będę w to grał i nie będę moimi uwagami zatruwał życia innym. Twierdzę iż po to jest to forum abym miał prawo się swobodnie wypowiedzieć i wyrazić swoją opinię na temat czegoś. A żaden inny koleś nie ma prawa mnie uciszać albo szkalować na innym forum że ja to czy tamto mówię. Obraziłem was chłopaki tym? Jakoś wątpię bo nikomu nie wciskam kitu i staram się pomóc w każdej sytuacji.
Pozdrawiam LOJALNYCH userów stalker.pl !

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości