I tak super że to jest : Dziś dopiero zauważyłem że są te czerwone kropki na mapce

Ja i tak ufam instynktowi z przyzwyczajenia więc jesli kogoś nie ma na mapce to i tak go ołowiem w końcu poczęstuję... Balans się udał

Zrobiłem problemy z mutantami. Pies po headzie kładzie się na ziemię... Wszystkie mutanty prócz Chimery i Pseudogiganta kładą się tak samo jak stalkerzy. To chyba jasne czemu

Pozostało mi dziś przywrócić staty broni do takiego stopnia jak było w OL. Rzeczywiście kultura strzału była tam zbliżona do realizmu. Celność zostawię ale stopień obrażeń zmienię. Autorzy zmieniali wszystko na rzecz amunicji którą wam wczoraj przedstawiłem

Niezłe to było nie? A co do bioradaru to masz na górze taki okrągły wizjerek na którym widać kropki. Każda z kropek reprezentuje jakiegoś wroga. Aby go zobaczyć trzeba na pasie artefaktów założyć część potwora. Aby widzieć ludzi nie trzeba robić nic. Od razu widzimy. Mankamentem (dla mnie realizmem) jest to że wrogowie jak i przyjaciele widziani są w tym samym kolorze

Dla mnie jednak to bardzo uzasadnione

Mutanty widzimy natomiast w innych kolorach